wooddiebone emilijo PS2 > Xbox Xbox 360 > PS3 PS4 > Xbox One Xbox Series X/S > PS5 Evo ti jedan reality check.
wooddiebone emilijo Prodaja je apsolutno nebitna. Po tome je i Wii kvalitetna konzola iako je za nju izašlo tek tucet kvalitetnih igara.
Nexus wooddiebone Prodaja je apsolutno nebitna. Po tome je i Wii kvalitetna konzola iako je za nju izašlo tek tucet kvalitetnih igara. Woodie jučer u Bethesda temi oko kvalitete njihovih igara i korelacije s prodajom: Odluči se jbt.
munja wooddiebone kako je prodaja nebitna... Brojka sama po sebi je dobar pokazatelj stanja na trzistu i sta igraci zele. Hardver primarno nikad nece bit glavni motiv kupcu za nabavku neke konzole, nego igre a prodaja pokazuje kolko je bolje igre sony ima proslih generaciji. WII i je dobra i revolucionarna konzola, kao sta je sad i Switch...
wooddiebone escoban Po svemu dosad viđenom. Još ne znamo, ali Microsoft je krenuo agresivno, a Sony je mislio da mu je dosta samo pratiti. Dodaj u formulu još genijalne PR postupke Microsofta i očajne Sonya i eto ti pokazatelja za budućnost. Naravno da Sony ima i vremena i prostora još čuda izvest, ali što je jači Xbox to je jača Plejka. Svima bolje.
escoban wooddiebone sta smo vidili? Pokazali su jedan sramotno los GP od njihove najvece igre ! I dali soznanja da nemoras kupit xb nego samo imat pc i gamepass
weky Nexus Woodie jučer u Bethesda temi oko kvalitete njihovih igara i korelacije s prodajom Nije usporedivo. Količina prodanih igara nije bitna ako ti igre koštaju 80 Eura.
chono7 wooddiebone bas citam njegov post i nije mi jasno kakve veze konzola ima s igrom u ovom kontekstu u jos jednom od njegovih pokusaja izvrtanja postova. 🤷♂️
chono7 munja kvaliteta igre i kvaliteta konzole su odvojeni pojmovi. Jedno je hw, drugo software. U korelaciji su, ali ipak odvojeni entiteti.
munja Slazen se u potpunosti, zato i govorin da je hw velikoj večini konzolaša totalno nebitan.. Xbox ima jaci stroj od Sonya zadnjih 15 godin
munja Konzola je dobra kolko i igre na njoj jer je stvarna razlika u performansama izmedu konkurentnih konzola u par fpsova... Baren bila dosad
wooddiebone munja Upravo to. A Wii je izuzev tuceta Nintendovih uspješnica imao fuckall od igara. Prodao se bakama, dedama, mamama i tatama uglavnom, a ne igračima.
chono7 munja djelomicno. Moze Ps5 imati vrhunske igre, ali ako bude bucan, ako se bude pregrijavao i imao nekakve serijske greske i ucestale kvarove, onda ce konzola biti losa.
munja wooddiebone Prodao se bakama, dedama, mamama i tatama uglavnom, a ne igračima. Pa virujen da in je to ciljana skupina bila... I to su dobrano unovčili. Kad neki čača od 40 godin ide kupit konzolu ditetu od 7 - 8 godin i u dučanu ide birat između šarenog Maria, Days Gone i Gears of Wara šta će malom osnovnoškolcu kupit?
wooddiebone munja I upravo zato je Wii loša konzola. Loša u kontekstu relevantnom ovom forumu. Mi smo igrači.
fensisuperstar wooddiebone Mi smo igrači Bili smo igrači. Sad smo samo gamepass seljačine a da toga još nismo ni svjesni
munja wooddiebone Loša u kontekstu relevantnom ovom forumu. Mi smo igrači. Koja je definicija igrača. Wii moze pruzir tisuce i tisuce sati zabave u svojin ekipnin igrama
wooddiebone fensisuperstar Da istina. Oh well, pank je mrtav, ispada mi kosa, ponekad je sijeda, ne mogu pogledat film u ležećem položaju jer neću ostat budan... Možda je vrijeme da postanem tucker.