Da Sony radi ovo šta Microsoft radi tu bi im se ode pjevale i veličalo ih se ne do nebesa, nego do Marsa tako da ni Mark Watney nebi moro uzgajat svoje sranje koliko bi sranja bilo!!
Kada je MS rekoa da je HALO i za X i SEX, - ahahahahahahahah, vidi ih nesposobni, jazavci, debili, hahahahahahah
Horizon će doći i na PS4 - "ajmo malo ljudi racionalno, to je normalan potez"
DIskutirao sam sa nekime u Horizon temi o traileru za nastavsk i tvrdio sam da to nije ingame nego CGI - skoro sam 99% siguran da je onaj Horizon trailer CGI - i to ne u game engineu, nego čisti CGI!
Jer nema, teoretske niti hardverske šanse da će Horizon izgledati 19x bolje na PS5 nego PS4; osim famoznog rej trejsinka i sintnica koje do pred malo nisu nikome bile bitno osim retardiranim igračima na PCu koji broje pikslele i gledaju di je kakva sjena...
A sada, svaka druga iili svaka vijest o rezoluciji, rej trejsingu, divoti grafike koja je odjednom eto na - bitna za što bolju imerziju!! AAAA
Nenormalno je to, i opet ne odnosi se tu na nikoga doslovno, ali neki će se naći, nego na cijelu gaming zajednicu gdje svi navlače majmuna kada SOny nešto napravi, a kada napravi nešto Microsoft, ili neki PC develper ona je ismijavanje i debiliranje!
Eto
Laku noć