Tzereen "Since 2019 though, the once-beloved children’s author has—well, she’s had some opinions. About people like me. And whether or not we should exist. She’s even gone as far as to suggest that we’re inherently dangerous, a threat to real (ouch) women everywhere."
S ovim je sve rekla i pokazala da je citav clanak proizvod vlastitih frustracija. Sad ce cili zivot mrzit sve povezano s tim svitom jer ju je zenska koja je napisala knjige takla u zivac 😅 sramota sta je ta stranica odobrila da se objavi clanak takve osobe koja nije mogla nac nijedan dobar argument pa plasira laži kao recimo ovu za vizualni aspekt, jer ja nisam jos igra nesto sta ovako dobro izgleda. Bas je estetski i artisticki impresivno. Gameplay dated a isti je toliko fluidan i prirodan, spell casting izvanredan. S obzirom koliko ima wokea u igri ocekiva bi da ce kao takva svrsavat po igri, al butthurt je jednostavno prevelik 😅
@Tuhy kakve veze ima sta nisi cita knjige ili gleda filmove, ne pripremas se tako za svaku igru koju pokrenes, igra ka i svaka druga.
Zavrsih sinoc nakon 41h igre, uz odradjivanje svih sporednih aktivnosti na koje sam naisa. Nisam zadovoljan duzinom, ocekujem od open world rpg igre da bude 80-100h, tribali su ubacit jos koji side storyline pored tri postojeca, a i glavni malo prosirit. Bar jos 20h namaknit.
Kraj mi je isto nezadovoljavajuc, pomalo nezaokruzen. Mogli su i tu se jos malo potrudit.
Looting mi je i dalje takodjer osta nezadovoljavajuc, tribali su se potrudit vise oko geara, ubacit neke unique setove i slicno. Mislim, zavrsis glavnu misiju, ceka te skrinja u kojoj ocekujes nesto brutalno, a dobijes common đemper
No jako zabavno, trud oko detalja uprilicenih impresivnim vizualnim aspektom je do samog kraja osta na zavidnoj razini, story me isto iznenadija iako ocekivah to kao rak ranu igre, od ovoga se slobodno moze napravit novi film. Zadnji fight je na normal bija dovoljno izazovan, gomila side aktivnosti, bez ijednog buga, glitcha, problema u izvodjenju, room of requirement sa bestijama, metla, avada kedavra, 7/10.