Evo upravo razvrstan, šešir me mislio u Hufflepuff ali malo sutra - ručno u Gryffindor za početak, klasika.
Fidelity mod mi se čini kao da dosta slabo ide, morat ću probati na Performance.
Količina detalja u ovih par animacija i interakcija je sve. Npr., odmah na početku kada polete sa kočijom, znao sam da ih Testrali vuku i baš taj detalj kao iz knjiga; Testrale mogu vidjeti samo oni koji su svjedočili nečijoj smrti i onda odmah kada zmaj pojede onog bogalja u kočiji, igračev lik se okrene i Testrali se materijaliziraju pred njim jer ih on sad može vidjeti. Kakav vrh.
A onda i puno poznatih imena i prezimena…pa iz knjiga se zna o goblinskim bunama koje su, ako sam dobro shvatio, i glavna premisa igra. A onda i Phineas kao headmaster…sve poznato i baš je fora vidjeti to sve kao netko tko je više puta pročitao knjige.
Još jednom veliko hvala ide na Tuhya i buza koji su mi pod dva različita imena osigurali dvije kopije, da ni slučajno danas ne ostanem bez igre (doslovno sam prvi bio u poslovnici odmah u 9 ujutro).