Men se isto sviđa buildup iz šarenila u skroz mračan svijet kroz knjige, naravno najveći skok je bija sa 4 na 5. Inača san veliki fan knjiga i ovo mi je zacimentirani day 1.
Hogwarts Legacy (Harry Potter univerzum RPG)
Ajde više.
@Vitez jesi li išta u rodu s @VitezTame i @Vitez_Tame koji su se aktivirali u zadnjih tjedan dana, taman kako je jedan član dobio permaban?
wooddiebone Vudi, jako je upitno hoće li igra uopce izaci do kraja 2022. Sve vise se suska da ode u 2023. godinu.
Ma znam, samo hoću vidjet kak će izgledat da se nastavim ili prestanem hajpat.
Koliko samo ovo čekam da izađe, boze, boze koju kuću odabrati i zasto mi se priviđa Slytherin
Neka slobodno odgode i za 2023 i neka bude samo za next gen!
Meni jedna od najočekivanijih igara na ovoj generaciji. Pogledajte samo koliko trailer ima pregleda. Ako igra bude dobra, prodavati će se ko vrući burek.
Moći će se napraviti transgender likovi u igri. To je stavljeno, ako sam dobro shvatio, kao odgovor Avalanchea na, navodno, transfobne izjave J.K. Rowling. Neću izražavati mišljenje da me Fićo ne deložira s foruma.
Accio penis!
Nije mi smetalo u Saint's Rowu, nije mi smetalo u Cyberpunku, neće mi ni tu smetat.
Nije tak teško NE napravit trans lika.
greyback Da i? Ista opcija će korak po korak biti u svim igrama; skandal će biti ako budu isključeni. Transgenderi postoje otkad je civilizacije, druga je stvar što su kao i brojne druge marginalizirane skupine trebali čekati da im se prizna pravo na postojanje i participaciju u društvu.
P.S. Uklanjanje govna kao reakcije je značajno smanjilo kvalitetu foruma.
greyback Kako to utjece negativno na tebe kao igraca ? Ti sebi napravi ultra macho musko i briga te za druge
Osobno mi je svejedno jer, kak su drugi rekli, igraš kako želiš. Ali morate priznat da je smiješno da je opcija (navodno) dodana zbog inata prema vlasnici IP-a.
Autobot P.S. Uklanjanje govna kao reakcije je značajno smanjilo kvalitetu foruma.
Istina, forum je sad nečitljiv.
buz Accio penis!
Aciio Phallus, molim lijepo.
...
Ili ipak ne.
Zadnjih godina sve više i više igara s mehanikom izrade lika podržava opciju odabira transrodne osobe. Govoriti da je to iz inata J.K. Rowling je ignoriranje prisutnosti te opcije u igrama prije Hogwarts Legacyja. Dapače, meni to više naginje na pokušaj racionalizacije onih kojima ipak takvo što smeta pa se uvjeravaju da to nije nešto što ide u smjeru normalizacije.
- Uređivano
Fico Pogrešno, tako je navedeno u člancima oko ove teme. Navodno da su zbog "transfobnih" komentara J.K. članovi tima inzistirali da igra bude više inclusive nego što je. Menadžment se opirao isprva, no kasnije su pristali. Kako to drugačije protumačiti? Nije baš da svaka igra ima tu opciju pa da je sad to nešto široko rasprostranjeno.
Fićo iznosi konspirologije.
buz Nisam išao čitati članke, sada sam išao Bloombergov članak pročitati i u pravu si oko navoda. Tak mi i treba kad komentiram prije nego kaj istražim o čem je riječ.
Osobno me ta opcija i dalje ne smeta. Tko ju želi koristiti može, tko ne želi ne mora. Svi na dobitku.
Nije baš da svaka igra ima tu opciju pa da je sad to nešto široko rasprostranjeno.
Nema svaka starija igra, ali sve više i više igara koje dolaze imaju tu opciju. Onima kojima to smeta bi se s time trebali pomiriti.
Znači ovo križam s popisa za igranje.