Drzim fige da ispadne super! Ako je suditi po traileru čeka nas vrhunska HP igra.

Kao veliki fan serijala - knjiga, čini se da će mi se želja ispuniti. Kad već nikad nisam dobio Pokemon igru koju sam zamišljao..

I ja sam čitao knjige naravno, bile su mi super. Nisam sad neki crazy fan toga, ali su mi bile dobre tada kad sam ih čitao. Igrao sam čak i davno neke Potterove, ali ovo stvarno dobro izgleda. Neće bit day 1, čekat ću ipak prve reakcije, ali bude li ovako kak izgleda to bi mogla bit stvarno dobra igra.

Zadnji Potter koji sam igrao je bio Order of the Phoenix.
Tamo je donekle bio open-world hogwarts, ali je igra bila kriminalna.

Ali prve dve na PS1 su bile predobre.

A da znate da sam knjige pročitao tek 2014, sa tad 25 godina. I da sam samo pogledao prvi film 😆

Stvarno mi je bio gust citati. Okej prve dvije i treća knjiga do sredine je poprilično za mlađe čitače. No poslje sve postaje mračnije i ozbiljnije. Ofc i dalje ima dosta šarenila ali takav je svijet. I kao takav vrhunski je napravljen i jedno čarobno iskustvo.

Ja sam krenuo sa prvom knjigom negdje oko osme godine.
Odmah nakon sestre koja je krenula sa 11 pa sam čitao kad je ona završila.

Tri jebene godine sam ja čekao to usrano pismo iako sam znao da ne dolazi.

I naravno da mi je sestra spoilala Dumbledoreovu smrt. To mi je bio prvi spoiler u životu i još uvijek mi je krivo.
Plakala se u sobi ko da je smak svijeta svi smo uletili i ne znamo kaj je. Kad je rekla da umre Dumbledore starci se odvalili smijat, a ja naravno glupi klinac odma u "tell me everything" mode.

Men se isto sviđa buildup iz šarenila u skroz mračan svijet kroz knjige, naravno najveći skok je bija sa 4 na 5. Inača san veliki fan knjiga i ovo mi je zacimentirani day 1.

4 mjeseci kasnije
godina kasnije

Flipper

Ma znam, samo hoću vidjet kak će izgledat da se nastavim ili prestanem hajpat.

Koliko samo ovo čekam da izađe, boze, boze koju kuću odabrati i zasto mi se priviđa Slytherin 😃

Neka slobodno odgode i za 2023 i neka bude samo za next gen!

Meni jedna od najočekivanijih igara na ovoj generaciji. Pogledajte samo koliko trailer ima pregleda. Ako igra bude dobra, prodavati će se ko vrući burek.

5 dana kasnije

Moći će se napraviti transgender likovi u igri. To je stavljeno, ako sam dobro shvatio, kao odgovor Avalanchea na, navodno, transfobne izjave J.K. Rowling. 🤣🤣🤣 Neću izražavati mišljenje da me Fićo ne deložira s foruma.

Nije mi smetalo u Saint's Rowu, nije mi smetalo u Cyberpunku, neće mi ni tu smetat.

Nije tak teško NE napravit trans lika.

greyback Da i? Ista opcija će korak po korak biti u svim igrama; skandal će biti ako budu isključeni. Transgenderi postoje otkad je civilizacije, druga je stvar što su kao i brojne druge marginalizirane skupine trebali čekati da im se prizna pravo na postojanje i participaciju u društvu.

P.S. Uklanjanje govna kao reakcije je značajno smanjilo kvalitetu foruma.

greyback Kako to utjece negativno na tebe kao igraca ? Ti sebi napravi ultra macho musko i briga te za druge 🙂

Osobno mi je svejedno jer, kak su drugi rekli, igraš kako želiš. Ali morate priznat da je smiješno da je opcija (navodno) dodana zbog inata prema vlasnici IP-a.

Autobot P.S. Uklanjanje govna kao reakcije je značajno smanjilo kvalitetu foruma.

Istina, forum je sad nečitljiv.

buz Accio penis!

Aciio Phallus, molim lijepo.
      ...
      Ili ipak ne.