Hogwarts Legacy (Harry Potter univerzum RPG)
Uzmi obje. S obzirom na potražnju mogao bi zaraditi koji euro s preprodajom za HP fanove.
Jeste ostali pri kući koju ste dobili od Sorting Hat-a ili ste odabrali neku drugu ? Meni dao slytherin (Pure Evil) ali sam ostao pri tome ajde
Nisam neki veliki fan pa ne znam, ali mi je čudno da se može odbiti ono sto ti šešir zada. Ima li neka pozadinsko objašnjenje? Jer koliko se sjećam, HP nije mogao odbiti u prvom filmu.
- Uređivano
Fenix nema. Ja sam ranije povezao WB račun s Wizarding Worldom, odgovorio na pitanja i sortirao me u Hufflepuff, a igra mi opet dala izbor da promijenim. Negdje sam davno pročitao na Twitteru da su to tražili kao igrači da mogu odabrati sami školu koju žele, a ne koju im klobuk odabere.
- Uređivano
Objašnjenje je da ljudi žele igrati ko Gryffindor većinom, pa nisu htjeli raspizditi igrače već na startu s loadanjem sejvova i vraćanjem.
- Uređivano
Najveća šteta je što se ne mogu posjetiti domovi ostalih škola. Ja sam na YT pogledao kako izgledaju drugi i kao velika većina Hogwartsa - bolesno su detaljni. Stvarno kapa dolje developerima. Što se tiče nekih minusa - side questovi su barem zasada bazični i jednostavni, a pojavio se i pokoji tehnički problem kao učitavanje tekstura i nestajanje objekata. Sve sitnice. Ako imate VRR na TV, igrajte na Balanced postavkama. Radi super a i izgleda lijepo.
Mi koji nemamo VRR? Mislim da moj Qled Samsung iz 2019 nema to.
resident_evil ma bez brige imaš 4 ili 5 opcija. Jedna je napucana grafika, drugi je sve to + RT ali pati FPS, treći je taj balanced, pa imaš i performance mode + postoji i performance HFR za sve koje imaju TV od 120hz.
Miro Miro, nisam dobio još tu nevidljivu. Završio s Hogsmeadeom, pa umjesto da idem na main quest, krenuo rješavati neke side misije. Večeras ću malo igrati main quest. Gubim vrijeme po Hogwartsu, imam dojam da ga nisam 10% vidio.
Preprodaja je unosan biznis, nikakav problem.
Sumnjam da postoji in-game razlog, vjerojatno je zato što HP fanbase je takav da je prvo pitanje obavezno "koja si kuća" i to shvaćaju vrlo ozbiljno kao personality trait tako da vjerujem da bi ih duboko pogodilo da ne mogu u igri odabrati kuću kojoj "pripadaju".
U prvoj knjizi Harry zapravo odabere Gryffindor tako što ponavlja sebi u bradu "ne Slytherin, ne Slytherin" i šešir ga posluša iako je odličan kandidat i za Slytherina.
Razgovor između Harrya i Dumbledorea u drugoj knjizi ide:
"[The sorting hat] only put me in Gryffindor," said Harry in a defeated voice, "because I asked not to go in Slytherin…"
"Exactly," said Dumbledore, beaming once more. "Which makes you very different from Tom Riddle. It is our choices, Harry, that show what we truly are, far more than our abilities."
Mislim da u kasnijim knjigama čak i sami šešir govori nešto na tu temu, ali ne sjećam se dovoljno da nađem online.
Kolko učenik inače ima utjecaja na šeširov odabir nije pojašnjeno nikad, al evo ak nekom treba lore opravdanje za odabir kuće, ovo se može nekak iskoristit.
- Uređivano
jeste skuzili da vam joystick svijetli u boji/bojama koje je vasa kuca?
ima svakakih detalja, evo na nekih 8h sam igre, sutra nastavljam dalje
Strasno je koliko igra obiluje aktivnostima, odvedu te od aktualnog questa u 3pm. Nakon 20tak sati igre zamjerka ide na neprijatelje koji rade borbu malo jednolicnom, no nije se pod tim pitanjem imalo sta puno za napravit, mozda stavit vise plantova za koristit ili implementirat drške stapica s nekakvim efektima osim estetskim kao sta sad jesu. I zamjerka na nedostatak predizbornika pri lootanju radi cega se inventorij brzo napuni raznim smecem koje nije nit za koristit nit za prodat osim gubit vrime na ciscenje istog.
Naucen prvi unforgivable spell, crucio, je ga gust koristit bez straha od azkabana , ceka se avada kedavra
Ajd samo molim vas pripazite na eventualne spoilere
Ja san na nekih 7h u guzvi pa ne stignem cili dan tuci ali bas je jebena igra.
Po meni legendarne kutije po mapi nebi tribalo otvarati prije zadnjeg levela jer je oprema na tvom levelu pa mozda bolje pricekati.
Svida mi se kako te igra lagano vuce da sve probas jer je sve potrebno za nesto drugo, kako jebeno povezan svit