U koju školu vas je razredni klobuk razvrstao? Ja sam trebao biti Hufflepuff, a odabrao Gryffindor. Možda sam se ipak trebao držati prvotnog izbora. Malo sam pogledao na Jubitou kako druge škole izgledaju, Hufflepuff mi najljepši. Nemam puno igre, ali oduševljava količina detalja.
Hogwarts Legacy (Harry Potter univerzum RPG)
Na koju foru već igrate?
Kaj nije early access tek sutra?
wooddiebone ne. Igra izlazi 10. 2., a ako si nabavio deluxe verziju možeš igrati 3 dana ranije.
Tehnički bi morale bit dostupne od petka ujutro, al evo, upravo išo gledat stanje.
Neće bit baš brutalno bijesnih količina sve skupa. Namirit će se web narudžbe, bit će raster po poslovnicama, al nemrem znat po koliko. Vjerojatno par desetaka po jačim poslovnicama, desetak u šljuku poput mog Westgatea.
Možda i griješim pa će ih bit i više nego dovoljno, pogotovo za taj prvi vikend. Ima interesa za igrom, šta je je.
Ljudi ovo je cudo ovo je fantazija od igre. Ako ste fan serijala onda van je ovo cistih 10/10 ako niste ond je 9.5/10.
Kako detaljan i živ svit sa tajnama na svakom kutu, sve izgleda živo ovo je nesto sto smo cekali od kad smo prvu knjigu procitali. Malo sam pozurio sa main questovima samo da otkljucam metlu i za to mi je tribalo bice 4 sata i sad proletiti na metli kroz ovaj svit je uzivancija samo takva.
Cak su i pricu dosta dobro odradilu zanimljivo je i bas vuce sto ce biti dalje mada realno mi fali viditi sve profesore i ucenike iz knjiga u ovoj igri ali onda nebi dobili ovakvu igru nego vise linearnu avanturu.
Za sad je sve odradeno maestralno i igra te lagano uvlaci u svit u radnju sve ide postepeno da te ne optereti sa stotinu stvari.
Trazio san na kojem modu igrati i ostao sam na balanced jer je grafika puno bolja a nije puno dalje od 60fpsa.
Od minusa nekad u animacijama nestane boje odnosno smanji se boja, volio bi da je mapa Hogwartsa bolja i malo bolje postavljanje lika na ekranu kad igras.
Jedva cekan doma doci i nastaviti igrati
No, Avalanche Studios did not develop Hogwarts Legacy, you're thinking of the other Avalanche
I ja sam do sada mislio da je to studio kojim je dao Just Cause i Mad Max
kauboj Mislim da bi morala biti opcija narudžbe i preuzimanja/plaćanja u poslovnici (što ne bi uopće trebalo naplaćivati što se dostave tiče). Tako sam par puta naručivao na drugim mjestima, samo ne znam koliko dugo mogu rezervirati nešto, ali pretpostavljam da 1-2 dana ne bi trebala biti problem.
Ne mogu vjerovati da to moram reći (što se tiče igara naravno), ali slažem se s gospodinom Miroslavom Potterom, odnosno @Miro. Ja sam Miro tek došao u Hogsmeade i zapeo tamo 2 sata. Suluda količina posvećenosti najsitnijim detaljima koja će oduševiti sve (pa čak i none) Harry Potter fanove. Mislim da ću ovo igrati dok ne dođe prinova, nadam se jedno 200 sati minimalno. Dalje nisam igrao previše pa da mogu reći nešto dublje, ali zasad je Hogwarts Legacy čisti užitak.
Jel bitno kojoj kući pripadas,jel se dobivaju posebni questovi ?
Kasniš, već sam mu ja sredil rezervaciju u Areni.