foggy
Problem Odina je zapravo u Marvelu. Toliko su pokušali pobjeći od Marvelovih šablona da su upali točno u njih. Odinov karakter je toliko sličan Goldblumu. Kako sam pisao, to je dio njegove manipulacije, da se približi drugima, ali ide previše u karikaturu, barem u odnosu na druge likove koji i u svom ludilu čuvaju ozbiljnost, poput Thora.
Drugi je problem da je on toliko pametan, ima vrane špijune, prerušio se u Tyra da praktički čuje sve planove i bude nekoliko koraka ispred protivnika. I kako to iskoristi? Baš nikako lol. Kaže u jednom trenutku ja sam Odin, zajebo sam vas i pustio vam cijelu pripremu napada na Asgard. Sad idem tamo umrijeti lol.
U post-gameu je jebena samo Brokova zagonetka. To mi je možda najjebeniji pasivni side storyline u bilo kojoj igri. Predobro izvedeno, ali to ne može spasiti ostatak. Onaj dio na planini i skriveni drveni mural je žali bože. Baš cringe. Eto, Kratos će biti obožavan bog. Aj bok.
Zmija koju su oživili je na kraju došla u Asgard, komentira to i Kratos kratko, ali gdje je onda ona iz jedinice i s početka igre? Ona je trebala biti ključna za Ragnarok.
Nitko ne dvoji da je gameplay odličan. Ali on je odličan od prije. Imali su dobitnu formulu i priča je trebala biti glavni fokus. Gameplay je tim bolji jer je novo oružje top. Na kraju omiljeno kad se full nadogradi.