weky
Kraj i priča:
Ja sam bio nabrijan cijelu igru znajući da Kratos mora umrijeti. Čekao sam što će napraviti s tim, kako će ga "obaviti". Čak su mi dionice s Atreusom bile odlične, malo drugačijeg fajta (ali užasni i isti execution movesi), pričom solidne - dok ne ideš zadnji put kod Odina. Pa jel Odin toliko glup? Odin, bog koji upravlja Asgardom, hrpom drugih bogova i svi ga se boje? Okarakterizirali su ga kao Šilju, goofy Odin jebote. Kužim da je poanta da je toliko zaluđen istinom i onim riftom da ne jebe 5% nikog, ali baš da je toliko naivan nema nikakvog smisla. Meni se od trena kad te Tyr (iliti tko god da je to) zajebe sve strmoglavo srozalo. Tu priča postaje za 12-godišnjake lagano. Zadnji Atreusov scenarij mi je bio loš, nepotreban i nepotrebno naivno sladunjav.
Also, što je ušlo u Kratosa kad je ubio Heimdala? Očekivao sam da će ga to i ubit, da će mu se mozak pomutit i da će ga Atreus morat zaklat. To bi bilo mindfuckingblowing, ali ne, oni naprave jebeni happy end - koji je nedorečen do bola. Jebo me pas ak ne dobijemo trilogiju. Ništa nisu završili, post-game je govno, apsolutno nikakvog dodatnog kraja nema, čak ni Freyu nismo izjebali, šta je s tim Kratosom…
Kuglice koje spominješ su mi isto jedan wtf moment da. Šta je s tom zmijom na kraju? Di je nestala? Uvukla se u šupak Angerbodinoj babi? Sultur je naletio malo sjebat Asgard, ali više onako, turistički. Dečki ošli, otišli malo brat grožđe, nek se on sam izgubi negdje kasnije. Da su bar otvorili Asgard da vidim šta je tamo, pozvali su jebeni Ragnarok koji je ispao Megacock.
Čini mi se kao da je netko drugi pisao scenarij od momenta kad te Tyr zajebe do kraja. Ili su odlučili da žele sve zadovoljit, a ne znam iskreno koga bi ovo zadovoljilo do kraja. Vjerojatno rendu.
Meni je igra genijalna, ali to što navodiš i što sam opisao ukratko mi je srozalo igru, barem što se priče tiče. Btw, jesam to samo ja, ili oni opet nisu objasnili kako je Kratos pobjegao iz svoje u ovu mitologiju?