Pišite Sancti.
Ima onaj mail, mislim da je podrska@sancta-domenica.hr
PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas
- Uređivano
Jesam, prvo su odgovorili jako šturo noćas u 00.30 " Vaša narudžba u iznosu ### je zaprimljena".... Pa sam ih opet gnjavio jutros i onda su odgovorili da je narudžba zaprimljena , vidljiva i da će biti isporuka na datum izlaska, nekoliko minuta kasnije mi je došao mail da sredstva više nisu rezervirana i da je kartica terećna.
- Uređivano
lars82 Tako su i meni odgovorili a i kartica mi je terećena.
Tko želi imate ovdje pa uhvatite
https://www.ekupi.hr/PlayStation-5-PS5
Meni nije prošlo. Probao sto puta i onda mi dođe mail rasprodano tako da hvala Sancti. Budem probao prek rodbine iz Austrije osigurat a ako niš onda čekat da dođe opet. Jbg...
S1r1uS
Probaj ovdje https://www.ekupi.hr/PlayStation-5-PS5
Hvala. Imaju ga još. Jel ima tko kakva iskustva sa Ekupi. Nisam nikad preko njih kupovao
Amazon krenuo slati ljudima koji su prednaručili konzolu da ju možda neće dobiti na vrijeme. Očekivano ekipa popizdila.
Nemoj se ni šalit.
Ekupi ga još ima
ekupi ima veci lager od sancte xD
Čudno ta Tele 2 ima još uvijek otvorene narudžbe nakon što je SD zatvorio svoje. Smrdi mi na jedno. Oni neće dobit konzole do siječnja. A možda ni SD neće ih dobit.
- Uređivano
Koliko čujem od izvora imaju određeni raspoživi broj.
Naravno da ih imaju jer nude PS5 isključivo uz ugovor za razliku od SD koja je slobodna prodaja.
Neće neko uzimati tarifu samo radi konzole.
Meni se isplatilo kad imam ekipnu tamo i samo dodao opciju uređaj.
Na kraju me ispadne 3720 kn.
Tarifa ista i dalje kao i uvjeti te naknada.
Moguće da me zajebu ali čisto sumnjam.
Bit će konzola i u pevecu kak je master x rekao.
Mora nešto ostati za reklamacije također.
I HT ih još ima. Jedan I drugi operater ima osiguranu količinu za launch. Tele2 je incijalno trebao imati preorder samo jučer 18og. Ali kako je kolega rekao mali broj ljudi se sada veže ugovorom da bi uzeo Ps5. Ja sam otkazao Sancti i uzeo od Tele2 jer digital me ispadne 100kn jeftinije (nije do 100kn a mobitele preko operatera nikad ne uzimam, tarifu plaćam tako i tako a u slučaju da idem na raskid ugovor u najgorem slučaju moram platit punu cijenu konzole kod njih koja je oko 3500kn. Tako da u mom slučaju je dobar deal.. 3001kn na 24 rate beskamatno. Keš od konzole će bit za druge stvari.