• Gaming Vijesti
  • PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas

tyga
Dobro si uspio, po istoj cijeni sam uhvatio jučer u Zelde!

Meni je još preostalo da ga osvojim na Vindiji. 😄

Od sutra u Sancti je vikend akcija na PS5, pa pratite. Bit ce popusta

fatamorgana

Juhuhu prošla narudžba 😁😁

Meni isto nije stigla potvrda narudžbe ali je da su sredstva rezervirana. Danas mi stigao mail da je kartica terećena ali mail od Sancte nije. Podrška mi je potvrdila da je narudžba zaprimljena i da će biti na datum izlaska. Jel si ti na kraju dobio mail od Sancte ili ne?

lars82 Nisam dobio, sve što se tebi dogodilo ista je stvar i kod mene 😁

Tzereen

Jesam, prvo su odgovorili jako šturo noćas u 00.30 " Vaša narudžba u iznosu ### je zaprimljena".... Pa sam ih opet gnjavio jutros i onda su odgovorili da je narudžba zaprimljena , vidljiva i da će biti isporuka na datum izlaska, nekoliko minuta kasnije mi je došao mail da sredstva više nisu rezervirana i da je kartica terećna.

Meni nije prošlo. Probao sto puta i onda mi dođe mail rasprodano tako da hvala Sancti. Budem probao prek rodbine iz Austrije osigurat a ako niš onda čekat da dođe opet. Jbg...

Hvala. Imaju ga još. Jel ima tko kakva iskustva sa Ekupi. Nisam nikad preko njih kupovao

Amazon krenuo slati ljudima koji su prednaručili konzolu da ju možda neće dobiti na vrijeme. 😃 Očekivano ekipa popizdila.

Flipper Amazon krenuo slati ljudima koji su prednaručili konzolu da ju možda neće dobiti na vrijeme. 😃 Očekivano ekipa popizdila.

Ček da vidiš kad SD počne nešto takvo.

Flipper

Ja se ne šalim.

Sva sreća da sam otkazao prednarudzbu na Amazonu pa ne trebam čitat takve pizdarije.