p7co a jel ko objasnia zasto kradu europu sa igrama od 80e? nemojte srat o porezu u americi jer je on od 10-12% ovisno o drzavi i 70e je i dalje vise nego sta ce oni placat sa porezom
Fenix Zanimljivo. S druge strane nije odbacio mogućnost da PS Now bude konkurentniji, pa i bez novih PS ekskluziva. Mislim da ima prostora da za nešto nižu cijenu i bolji marketing budu konkurentni.
PS2MASTER Fenix S druge strane nije odbacio mogućnost da PS Now bude konkurentniji, pa i bez novih PS ekskluziva. Radit će što su i prije napravili. Stavit će svoje igre u ponudu na par mjeseci i maknut
bosscorelli Jel bi ustedili ako bi uzeli ps5 digital edition te se prijavili da smo u SAD-u ? tj jel bi funkcioniralo ?
PS2MASTER bosscorelli Jel bi ustedili ako bi uzeli ps5 digital edition te se prijavili da smo u SAD-u ? tj jel bi funkcioniralo ? Je. Funkcionira ko država.😃
Zero Barem su iskreni što se toga tiče. MS si može dozvoliti veće minuse da navuku ljude na pretplatu, vjerujem da je to i njima jasno.
PS2MASTER Zero Barem su iskreni što se toga tiče. MS si može dozvoliti veće minuse da navuku ljude na pretplatu, vjerujem da je to i njima jasno. Nije baš da si divizije u MS dijele nofce po potrebi ak nekom zafali. Dioničari bi digli halabuku
renda PS2MASTER ja sam odustal od US acca jer mi na svaku kupovinu nabe porez, nekad cak i 3-4 dolara, na kraju ustedim max 20kn
Zero PS2MASTER Ne ako imaju i viši cilj. Zato i jesu skoro godinu dana imali dampinšku cijenu na PC-u. Pretplata je skočila iz bete sada kad su sklopili dogovor s EA. Ništa nije slučajno.
PS2MASTER Zero Pretplata je skočila iz bete sada kad su sklopili dogovor s EA. Ništa nije slučajno. E sigurno su to PC-aši zdušno pozdravili.
TexasFlood Pa mogli su dati 3rd party igre na svoj game pass a ne kenjati o svojim ekskluzivama. Nije da bi me zanimalo i dalje, samo kažem.
master_x Nek se ebu ako će im sve ekskluzive biti po 80€! Ja ću čekat 1-2 god. kad im padne cijena,postali su previše umišljeni,moglo bi im se odbit u glavu i po džepu.