• Gaming Vijesti
  • Šef PlayStationa objasnio zašto Game Pass model nije moguć na Sonyjevoj konzoli

Pročitaj na portalu
Članak

Šef PlayStationa objasnio zašto Game Pass model nije moguć na Sonyjevoj konzoli

U razgovoru za GamesIndustry nakon jučerašnje PS5 prezentacije, Jim Ryan objasnio je kako bi model pretplatničkog tipa kao što je Game Pass bio neodrživ za PlayStation Studios. Razlog tome je preveliki budžet igara, koji često premašuje stotinjak milijuna dolara.

a jel ko objasnia zasto kradu europu sa igrama od 80e? nemojte srat o porezu u americi jer je on od 10-12% ovisno o drzavi i 70e je i dalje vise nego sta ce oni placat sa porezom

Zanimljivo. S druge strane nije odbacio mogućnost da PS Now bude konkurentniji, pa i bez novih PS ekskluziva. Mislim da ima prostora da za nešto nižu cijenu i bolji marketing budu konkurentni.

Fenix S druge strane nije odbacio mogućnost da PS Now bude konkurentniji, pa i bez novih PS ekskluziva.

Radit će što su i prije napravili. Stavit će svoje igre u ponudu na par mjeseci i maknut

Jel bi ustedili ako bi uzeli ps5 digital edition te se prijavili da smo u SAD-u ? tj jel bi funkcioniralo ?

Barem su iskreni što se toga tiče. MS si može dozvoliti veće minuse da navuku ljude na pretplatu, vjerujem da je to i njima jasno.

bosscorelli Jel bi ustedili ako bi uzeli ps5 digital edition te se prijavili da smo u SAD-u ? tj jel bi funkcioniralo ?

Je. Funkcionira ko država.😃

Zero Barem su iskreni što se toga tiče. MS si može dozvoliti veće minuse da navuku ljude na pretplatu, vjerujem da je to i njima jasno.

Nije baš da si divizije u MS dijele nofce po potrebi ak nekom zafali. Dioničari bi digli halabuku

PS2MASTER Ne ako imaju i viši cilj. Zato i jesu skoro godinu dana imali dampinšku cijenu na PC-u. Pretplata je skočila iz bete sada kad su sklopili dogovor s EA. Ništa nije slučajno.

Zero Pretplata je skočila iz bete sada kad su sklopili dogovor s EA. Ništa nije slučajno.

E sigurno su to PC-aši zdušno pozdravili.

Pa mogli su dati 3rd party igre na svoj game pass a ne kenjati o svojim ekskluzivama. Nije da bi me zanimalo i dalje, samo kažem.

Nek se ebu ako će im sve ekskluzive biti po 80€! Ja ću čekat 1-2 god. kad im padne cijena,postali su previše umišljeni,moglo bi im se odbit u glavu i po džepu.

PS2MASTER

ja sam odustal od US acca jer mi na svaku kupovinu nabe porez, nekad cak i 3-4 dolara, na kraju ustedim max 20kn