Imao sam vremena sinoć, ali sam bio i prilično umoran za raditi išta drugo, pa sam uz dobri-stari-nefiltrirani-pšenični Hacker-Pschorr!! pogleda cijeli ovaj PAX panel na kojem su prikazali ove DLC novotarije.
Bila je jako dobra vibra kroz cijeli panel.
Za stolom su bili legendarni Koji Fox, profinjeni trol Yoshi-P i ovaj novi DLC director—Takeo Kujiraoka. Cool tip. Koji Fox ga je ispitivao neka blic pitanja, pa smo tako saznali da je radio na Kingdom Hearts 2 (msl da mu je to čak prvi projekt u industriji), da mu je FFVII najdraži FF, da je Tifa > Aerith . . . i iša je trolat sa ananas na pizzi brijom, ali se ispravia i reka da mu je pepperoni pizza ipak favorit.
Ugl, opušten panel. Koji Fox je teška legenda. Iako mi je besramno spojla FFXVI lol.
Sve to me sjetilo da nikad nisam završia šesnaesticu i . . . da bi to možda trebao napraviti dok ne izađe ovaj DLC (koji izgleda jako cool btw (i dok mi traje ovaj iznenađujući entuzijazam za industrijom/igrama lmao)) 🏄♂️
kabegami Jedva čekam da ovo dođe na PC pa da ga popljujem kao čovjek. ^^
Ako se osjećaš tako da već sad misliš da će ti biti sranje—mogao bi se iznenaditi, vjeruj mi. Ja sam ušao u igru dijametralno suprotnih očekivanja—i zbog toga sam izgorio.
Iako stv nikad nisam smatrao niti sam u ijednom trenutku rekao da je FFXVI loša igra, štoviše, s odmakom vremena zaključak je da je: FFXVI puno bolji nego što sam ja to inicijalno mislio. I drago mi je da je antipod većini FF naslova. Tako i treba bit sa ovim serijalom.
Radujem se dojmovima svakako.
(Ja msl da ću ga dns igrat. :3 Tmn sam na pola igre (a.k.a šesnaesti time skip u igri lmao.))