Pa jebemti mater, igra baš namjerno radi budalu od tebe. Vjerojatno su i sami bili svjesni kolko su šugavo odradili pisanje questova, pa rekli, ajmo još malo jebat ove mulce u mozak kad smo ih već najebali da nam daju lovu..
Maloprije onaj neki standardni idiotski sidequest, lik na kraju, kad sam po mapi na 3 mjesta tražio neke gluposti, kaže u stilu "a bubu, sorry kaj sam te bezveze slao okolo po mapi, ipal nije bilo potrebno"… ma jebeš ti mene, a?
Ovaj sad glavni quest, dođem na tržnicu, i naravno, još jedna vrata koja treba proć s propusnicom. Koju je, naravno, onom retardiranom prije minutu ukro neki klinac. Al retardirani zna nekog ko zna sve što se događa u gradu, zasigurno će znat di je mali lopov.
Pa neeee, neeee, kolko me retardiranim moraš smatrat jebem ti ti majku nesposobnu scenarističku, ko ti dao taj poso i ko je dao kvačicu na te tvoje mrtve proljeve da uđu u igru.
Kolko tolko zanimljiva glavna priča (makar mi se i tu već sere od nekih gluposti), i onda ju totalno ube sa mrtvim razvodnjavanjem radnje i bezveznim trošenjem vremena na smeća od questova.
Ne želim opet prekinut sa igranjem jer se vjerojatno više ne bih vratio igri. A ne znam nit zašto još igram ovo…
Zaboravio nadodat…. Naravno da su stavili i malo pederisanja u igru. Očito ne može bez toga više.