Ne znam ni sam kak se postavit prema igri.
2 plusa nakon kojih slijede 4 minusa koji me odbijaju od paljenja ili me natjeraju da stisnem pauzu i jebem po mobitelu sat vremena.
Nema mi veze dal je ovo Final Fantasy naslov il neka druga random igra. Činjenica je da neke stvari jednostavno ubiju volju za igranjem. Činjenica je da je hrpa igara unazad 2-3 godine hrpu gameplay elemenata odradila na neusporedivo bolji način.
Ne mogu podnjet što si za lutanje po mapi nagrađen beskorisnim kurcem u čelo.
Ide mi na živce što su fightovi sa običnim smetalima na mapi čisto gubljenje vremena i lupanje po kvadratu. Da se razumijemo, unosim sve moguće varijacije u fight, al i dalje ga pokušavam izbjegavat jer jednostavno smara.
Ne mogu nakon onog što je Forbidden West napravio sa ekspresijama lica i sidequestovima, te prirodnošću u komunikaciji prijeć preko "načina razgovora" sa npc-evima. Generacija iza spomenutog.
Spidermanovi katastrofalni sidequestovi i sporedne aktivnosti su Witcher razina naspram ove grozote. Ako mi iskoči još 1 da moram nosit juhu il jabuke jadnim gladnim pezantima, jebeš mi mater ako neću spalit prokletu igru.
"Rpg elementi".. Ja ih ne želim više komentirar. Smijeh. Kaj je najbolje, vidim puno pozitivnih komentara na webu na to. Smijeh x2.
Otvorili se huntovi pa ćemo vidjet kak bude to.
Priča je oke i vuče me dalje, ali nije mi tolko prokleto dobra kak sam možda očekival.
Opet, igra nije zadnje smeće il loša. Dobra je. Poneki likovi i obrati u priči, pokoji dobar i zanimljiv boss fight il jebena animacija… Ali te neke bitne stvari su tolko prosječno odrađene i toliko bolje riješene u nekim drugim igrama… šteta…