Završio 51h sve rjesia ostala 2 trofeja koja treba u novom prolasku rjesiti.
Fantasticna prica i jedna od najboljih u serijalu, kraj je vrhunski ali put do tog kraja je jako jako loš. Previse problema sa tempom igre, side questovi su kriminalno loši osim par na kraju igre sve ostalo je užas. Ono sto je triba biti malo bolju side quest su ubacili u glavne misije i sa time ubili igru bas je ubili. Kad se sve digne sve je napeto zanima te sto ce biti igra te ubije sa time baš su usrali. Clive mi je definitivno jedan od najboljih likova u serijalu, Joshua i Jill su isti top ali dalje sve je zaboravljivo. Fali klasicni rpg party.
Jebiga igra nije rpg nego akcijska igra sa rpg elementima koji su jako loši i bogami ne znace nista, ne osjetis da si jaci ni slabiji. Vise je tu neki scaling u igri nego da ovisis o opremi.
Kome se ne svidi glavna prica tesko da mu igra bude vise od 6,7/10
A meni nakon kraja kad san jos pod dojmon i ne razmisljan realno dao bi joj 8,9/10
Ali onda san krenuo u NG+ i jedina promjena je sto su ubacili vise zutih neprijatelja i dodali svima jedno 300% hpa i napravili igru jos vise iritantnijom da nemorete virovati, retardiranost na kvadrat ako neznas praviti hard mod onda ga jebeno ne pravi a ne ubaciti hp do beskonacno i to je to.
Ocjenu cu joj dati pravu kad zavrsin ng+ i kad slegne malo dojam, ali da su se potrudili mogli su imati jednu od najboljih igri u serijalu.
Firma i igra su poznati po rpgu i evoluciji iz nastavka u nastavak, a sad su se makli od svega i napravili Devil May Cry/God of War mix kojeg mislin da vecina nije trazila. Ako je ovo novi put ja ga bogami vise ne zelim pratiti