Ajde super. Mislio sam da je ovo neka prevara koja nikada neće izaći.
Black Myth: Wukong
Sad sam prvi puta pogledao gameplay i ovo izgleda jako dobro. No bilo je i do sada soulslike igara koje su izgledale dobro no kad su izašle bile su meh.
A bar su izašle. Meni ovo s odmakom vremena sve manje interesantno izgleda. "Souls inspired" igara se nakotilo na bacanje, grafika mi sve manji "wow" efekt ima, a mehanike baš izgledaju samo lopatom nabacane. Ova pretvorba u kamen je baš sramotna bila.
Auu
Još jedan problem radi Xbox Series S konzole.
https://www.heishenhua.com/news/detail?id=11
PC and PS5 users can enjoy the full game starting August 20, 2024. We are currently optimizing the Xbox Series X|S version to meet our quality standards, so it won't release simultaneously with the other platforms. We apologize for the delay and aim to minimize the wait for Xbox users. We will announce the release date as soon as it meets our quality standards.
Eto, nemojte pisati da je odlična konzola ako predstavlja problem kod ostvarenja ambicioznijih i tehnički naprednih projekata.
pravednik Eto, nemojte pisati da je odlična konzola ako predstavlja problem kod ostvarenja ambicioznijih i tehnički naprednih projekata.
Dečki su vidjeli kako je Xbox vrhunska konzola i jednostavno su morali povećati kvalitetu igre jer imaju višak lufta u performansama, ne kužim u čemu je problem?
Do izlaska se taman riješi Erdtree i pokoji zaostatak, a onda se skroz posvetim ovom. Uvjeren sam da neće failat.
Doduše, ovo mi nije drago pročitat:
https://www.ign.com/articles/black-myth-wukongs-physical-editions-will-not-come-with-a-disc
... Al ajd, već su nam ga smjestili sa Horizonom i Ragnarokom. Ovi bar imaju kakvo takvo opravdanje.
Tuhy Al ajd, već su nam ga smjestili sa Horizonom i Ragnarokom
Bome nije isto. Ondje samo kolektorska izdanja nisu imala disk, dok ovdje sva fizička.
Kolektorska su izdanja ionako precijenjena sranja, ali koja je korist fizičkog izdanja bez fizičke kopije lol
pravednik Eto, nemojte pisati da je odlična konzola
To nitko ne piše.
- Uređivano
pravednik napisao je čudo od tehnike za te novce i u pravu je. Jebeno možeš kupiti Series S za 150€ na eBay. Za pc ne možeš kupiti ni hladnjak od grafičke za te pare lol.
Čuj Xbox S nešto koči. Koči ovu industriju cijela lista problema u kojoj se nalazi, a Xbox Series S je na samom dnu te liste.
Uostalom čekajte da izadje ovo, to je Unreal Engine 5 i nedokazan Dev. Vidit ćemo šta njih koči kad krene stutter fest i dipanje framerate-a.
Leakani preview ako koga zanima. Izgleda dosta dobro!
- Uređivano
Jedva cekam ponoc, auuuuuuu.
Edit: danas je petak, jebo m…u praznicima i blagdanima.
Kad se skida embargo za recenzije danas?
- Uređivano
U 16h.
Ajde da vidimo našta će to ličiti na konzolama.
- Uređivano