Načuo sam da prije nije bilo. Mogu misliti koja je to lomljavima bila 😱.

Flipper foggy

Kupis mapu za svaki novi chapter na bonfireu i otkrivas maglu kako istrazujes. Vrh.

foggy totalno nerealno. Otkad to majmunima treba mapa. Neće Wukongu neka mapa govoriti di je bio

foggy majmuniraju se bzvz. Al bez zajebancije, ja se uopće više ne sjećam kako je to istraživanje funkcioniralo, tj. di je bio problem. dvaput sam prešao igru. Jedino se sjećam teleportanja na shrineove. Šta ćeš više

57% --> 30ak sati igre. Ch4.

Evo koja mapa za bezmape frendove

solidmerlin imas mapu pa vidis gdje si bio gdje nisi

Igraš totalno drugu igru za razliku od nas day 1. Nije ni čudo što ti je ok dizajn.

Tezak (mislim da je) zadnji boss u Ch4. Morao sam ići po iglu. Valjda ce pomoci. Odlican quest.

Edit: Radi igla 🐵🪄 ---> CH5

Preteska igra! Najradije bi je nabio nogom sa balkona. Ch5 zadnji boss, zapeo sam na njemu 24h. Sad Ch6 prvi boss, teški luđak.

Inace pizdim na igre nakon 20h a sad sam na 40h..

Giphy - Jeff Daniels Smoking GIF by FilmStruck

Ima li neko da je zavrsio igru? Zadnji boss, zadnja faza, neke preporuke? Nista ne pomaze

Giphy - xi you ji bang GIF

solidmerlin Zadnji ili secret zadnji?

U svakom slucaju samo dogde u pravo vrijeme 😃

Ja sam preletio kroz igru doslovno, jedino su me Yelow Long i zadnji secret zadrzali mrvu duze, jedan od laksih soulslikeova IMO.

Zadnji, nista secret. Pobio sam sve bossove u ch6 ali ovaj zadnji, da ne spojlam, u vodi se borimo. Ima 2 pa jos 2 faze. E ova zadnja, u naj slucaju mu uzmem pola HPa… Sta si koristio? Pluck of many je beskoristan, wind slabo, immobilize slabo. Mogu dosta prezivjeti ali mu slabo oduzimam. Lvl 98

solidmerlin Samo sam koristio immobilize, onu transformaciju u onog prvog tigra s kopljem, cloud step i mozda na zadnjih par bossa onu iglicu. Prakticki nisam nista mijenjao niti se respecao jer mi je bilo totalno nepotrebno…

One skillove da ti dodge ne interrupta combo imas jel? To mi je nekak ostalo u sjecanju ko nesto sto sam najvise korisitio. Ma samo snimaj napade i past ce smrad, drzim fige! 🙂

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

solidmerlin Tu ucis igrat igru 😃 git good bro. Ja sam pluck koristio i raznesem ga s tim, ali moras pametno odigrati. Meni je onaj ring dusu dao jer mi heala, i puni mi attack bar kojeg sam punio do 4 (valjda) sto je max i deri. Secret boss je duplo tezi btw, i tam je pravi ending.

Merline, Erlang ti maše. 😃

Ja se više ne sjećam kako sam ovoga, ali znam da nisam gotovo ništa trošio u prvoj fazi, a ni drugoj. A onda sam sve živo popalio (sačuvao health) i udri. Mislim da je bio immobilize, iglica, cloud step i još neki k. Znam da onaj Pluck of Many je bio beskoristan tu. Ma prebit ćeš ga, pretjerali su def. sa svim mogućim fazama kod njega.

Erlanga sam zgazio iz 4. pokušaja.

Ali sam zato na drugim bossovima pišao krv. Neki koji su drugima bili lagani meni su živce čupali. I tako, dobra igra da.

Flipper Merline, Erlang ti maše. 😃

Erlang je tek težak. Lakše sam pet puta pobijedio Consort Radahna i Maleniu nego nego Erlanga.
          Šta se tiče zadnjeg majmuna, njega sam pobijedio "EZ" prvi put, onda se sjetio da nisam riješio Erlanga, otišao njega riješit, i opet majmuna.
          Thrust Stance je ključ protiv njegove 3. i 4. faze i mangupsko igranje.

Moram nesto u pristupu mijenjati. Fuckong.

Giphy - Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

Odmorio sam 2 dana od igre, nasao neku taktiku ali sam fulio par stvari za nju. Pa sam sve to skupio, krenuo na zadnjeg bossa i ubio ga u nekoliko pokusaja.

Wukong mi je vecinu vremena bio za 9/10 a onda se razvukao, postao naporan, ja pozurio pa uzasno zapeo na kraju. Dostra frustracije spustilo je igru na 7/10, tako neka konacna ocjena bude 8.

Htio sam napisati neku finu mini recenziju ali vise nemam volje nakon svega i gomile sati (60+).

Fuckong, Indiana je GOTY.

Giphy - Chill Chilling GIF