Black Myth: Wukong
Picek Inače, glavni secret boss mi je bila jedna od najtežih i ne fer borbi ikada, rame uz rame s najtežim borbama u souls igrama. Jebao sam se dva dana da nađem build koji će biti adekvatan i na kraju sam ga uspio riješiti.
Najbolji fajt u igri Ubio sam ga 3 puta, jednom sebi, onda mi je ćale kukao kak nemre preć pa sam i njemu, i onda mi je to opet javio kad je bio NG+ 4 - e da vidite koja je to težina, odustali bi od života
Valjda je 30% teži u NG+4, katastrofa. Svejedno, kad naučiš fajt, ide.
- Uređivano
Erlang uvjerljivo najbolji boss, a ovo s buildovima nisam nikad kuzio. Pa nije ovo Elden Ring, nisam se ni jednom respeco, cak nisam ni mijenjao one R2 + tipka napade nekak su mi najbolje pasali pocetni.
DarkPunisher ako si pobjedio Erlanga bez respeca svaka čast! No čini mi se kako je Wukong igra koja ima jednostavan respec baš zato jer pojedine borbe traže respec ili su brutalno teške.
Nije da kenjam po igri jer sam frustriran, jednostavno mi je ultra dosadna,lies of p sam nedavno završio i iako mi je bila teška, tvrdim da je igra vrh vrhova, jedva sam čekao upalit plejku da igram,a ovog majmuna jedva čekam ugasit
- Uređivano
Picek ma da velim nisam nijednom mijenjao nista, nije da se sad ocu k*rcit ali vjeruj mi 90% bosseva sam rijesio iz prve. Jedini bossevi koje sam ponavljao vise puta su Erlang i Yellow Loong. Poslje kada sam citao na fejsu da ljudi se par dana muce sa tipa Tiger Vanguardom i da se respecaju na njemu vec nis mi nije bilo jasno. Valjda mi je igra brutalno sjela samo ne znam, recimo Lies of P me zadnji boss ubio valjda vise nego sam u ovoj igri sve skupa umro, na njemu sam izgubio sat i pol 2 sigurno.
DarkPunisher Tiger Vanguard mi je bio easy, ne mogu reći da sam se namučio s njim iako sam poginuo par puta. Čak niti Yellow Loong nije mi bio nešto težak. Ali Erlang katastrofa.
Je li ova Vučang sestra Vukongova ili?
DarkPunisher ma da velim nisam nijednom mijenjao nista, nije da se sad ocu k*rcit ali vjeruj mi 90% bosseva sam rijesio iz prve. Jedini bossevi koje sam ponavljao vise puta su Erlang i Yellow Loong. Poslje kada sam citao na fejsu da ljudi se par dana muce sa tipa Tiger Vanguardom i da se respecaju na njemu vec nis mi nije bilo jasno. Valjda mi je igra brutalno sjela samo ne znam, recimo Lies of P me zadnji boss ubio valjda vise nego sam u ovoj igri sve skupa umro, na njemu sam izgubio sat i pol 2 sigurno.
Meni je Erlang bio tezi nego bilo sta u Elden Ringu, Yellow Loong je isto bio naporan, ali i Stone Wukong je bio tezak( jer sam ga rijesio prije Erlanga pa opet nakon njega za true ending) Scorpion King je isto bio pain in the ass.
Sve u svemu dosta balansirana igra.
somethingwrong Scorpion Kinga sam skroz zaboravio, dosta zeznut protivnik na kojem sam pogibao ne znam koliko puta no ni približno težak kao Erlang.
https://www.dualshockers.com/black-myth-wukong-ps5-version-will-have-everything-disc/
Strpljen - spašen. Samo disk, bruh.
- Uređivano
Je probao netko Wukong na PRO?
EDIT: ma sad sam pogledao na yt i aj bok. Možda će biti bolje ako službeno dobije Pro podršku.
Dosa game trial na plus e sad mogu probati jeli ovo za mene.