renda ThomasAAnderson danasnji gameri su picketine.
Ko kuzi kuzi
Ko ne kuzi jebiga
Ali ubija si ga
Game Set Match
renda ThomasAAnderson danasnji gameri su picketine.
Ko kuzi kuzi
Ko ne kuzi jebiga
Ali ubija si ga
Game Set Match
Ja više ne znam što to znači jer je to napisao 80 puta valjda.
Enihu, tam negdje CH4 i dalje igra postane lakša jer postoji i gro updgrejda i respec koji je možda najbolji in a long time, tako da je ustvari vrlo lako složit neke nove kombinacije, iako i bez toga nisam imao problema osim sa par bosseva. Baš ima gro pomagala za fajtove, neki su stvarno 1min cakewalk.
Miro Ali ubija si ga
Game Set Match
Da, isto je komentirat imaginarnu ljestvicu u glavi i rušit ocjenu na steamu.
Btw u vezi ovoga, jučer je žena završila SoE i riješila zadnjeg bossa iz trećeg pokušaja tako što je skakutala okolo, slala mu rot leptiriće, rokala ga s nekim spellom i smijala mu se u facu, tako da tu izjavu potpisujem još jače.
Nego, ovo spominjanje posuđivanja, kopiranja, krađe iz drugih igri. Malo sam se zamislio sad igrajući ch5 i one kugle i kočije, knjiga "Journey to the West" je stara skoro 500 godina, možda je From posudio iz nje inspiraciju, možda se Kinezi lijepo drže predloška, a ja ih optužujem za kopiranje. Jel netko pročitao knjigu?
To su gluposti, tako se za svaki medij, bilo igra, film, glazbu, moze nesto nac i rec ukreli su od toga i toga, ideju, inspiraciju, sta li, ako cemo ostrit neku stvar. Elden ring, il dark souls, ko ce ih vise popratit, je ukreja kuglu iz indiana jonesa nebi da se radi o ne znam cemu.
Zavrsija igru, 65h.
Osta sam ugodno iznenadjen kvalitetom muzike, bas je od pocetka do kraja na visokoj razini. Kao i koreografija borbi, neke su na zacudjujucoj razini. Likovi, svi, od najnebitnijeg do najvaznineg su cudo, scenarij, kineski voice acting, pozadinske price, questovi, bas je sve iznimno kvalitetno.
S obzirom na sve sta je izaslo ove godine i ono sta ce izic, definitivno igra godine.
Meni je igra odlicna, ali samo zbog level designa koji je katastrofa na momente bi joj da 8-8.5 max za sad. Lies of P ostaje najbolji non From soulslike.
Blitz definitivno igra godine.
S obzirom da DLC-eve nominiraju kao posebne igre, SoE će sve pokupit.
Ali da, osobno, van tih nagrada, pri vrhu je, pogotovo jer je godina prilično siromašna. Osim Helldiversa 2 i FF Rebirth mi ne pada na pamet još nešto za sad.
Ionako sam dlakav ko monke, jos mi samo fali bocun vina i kakva letva i idemo full wukong
Blacksmith u wukongu je baš životinja jbt.
Also. Ja sam još u actu 3. Izgubio sam se 50 puta tam na mapi kad lisičariš.
fensisuperstar zajeban fajt vrlo. Ima par fajtova koji su vrlo zajebani, erlang, zadnji loong dragon, zadnji boss…osim ako nisi pro ka foggy pa mu je igra pizdarija
Nevjerojatno mi je da je ovo studiju prva igra za konzole, a izbace tako tehnicki stabilan proizvod i superioran u odnosu na dosta developera koji citavo vrime rade na konzolama. Ocito imaju bas kvalitetnu ekipu. Pogotovo fajtovi koji su dosta brzi i ekran bude pun efekta. Nijedan bug, nijedan crash, nista. Puno rada su utukli i zasluzili ovakve brojke sta se tice prodaje.
Blitz zajeban fajt vrlo
a ono prvi drugi i treći put sam pustio da me karinđa dok naučim moveset i onda sam digno klonove i skinuo mu ravno 80% hpa u šutu.
42 sata i sad sam ispred bossa od acta 3. Sve sam jebeno istražio 10 puta. Level 70ish sam, brijem 72. Jedino što sam malo pogledao hint je jebeni snow fox quest. Totalno sam se pogubio na mapi bio. Zapravo sam ušao na zadnjeg bossa misleći da je tu kraj questa ali well počela animacija. Zapravo sam prošao prvu i drugu fazu bez da me jebeno pipne praktički ali sam imao taj prazan feeling u sebi i samo pustio da me boss ubije jer ne volim završavati actove dok nisam ostao očistio.
tak sam zavšrio act 2 dok nisam riješio 2 i pol zone doslovno jer well nisam znao da je gejčina zadnji boss. Danas sam slobodan ali sam odlučio ipak ne igrati čitav dan već se družiti sa sinom.
Blitz Nisam rekao da sve ide od prve, samo sam se referencirao na post od kolege za onu kuglu - taj prvi susret i kasnije što se desi je bio easy. Loong u CH4 je užas, 30 puta sam minimalno igrao, Erlang uf, možda zadnji boss da… Ima još par koji te školuju dok malo ne naučiš što rade, onda pomalo dereš i podereš.
Za prvu igru slažem se, ubili su. Ima mjesta za napredak, ali svaka jebena čast.
foggy Loong u CH4 je užas
Thanks bro.