foggy ne znam jesam li ja retardiran ali onaj chapter 2 pješčani me jebe sam tako. Sve sam ostalo riješio do sad, tiger kinga sam ubio ful rano tek kasnije shvatio da je "sjebo" poredak. Malo me ta agresivnost njegoga jebala, a i to što osnovni transformation potpuno useless. Čim se pretvorim instant krene relentless do jaja. Nevjerojatno da su oba zmaja (loongovi) bili jednostavniji za ubit od faking pješčanog a mogu doslovno 1 shotat. Jednostavno taktički fajt pogotovo protiv drugog. Trenutno preferiram igrati sa gigaboink from stealth buildom. Pokušao sam sa majmunima upgrejdanim ali brate potrosi mi skoro svu manu. Imam onaj armor koji ti daje manu kad perf dodge 3x za redom ali nisam zadovoljan sa svojim performansama. Ja se naravno mučim na tipkovnici.
Pokušao sam na tipkovnici igrati sa thrustom i nemoguće je comboat. Isto tako u drugoj combat formi kad se popneš na štap mene boss konzistentno udara u health dok sam na samom vrhu štapa pa mi nije jasno kak to funcionira jer mi obični mobovi skidaju staminu.
Sve u svemu ful zadovoljan igrom za sad.
Živciraju me ove fore kao diže dmg slightly, moderatly i to. Im a numbers guy. Isto tako defence broj mi ne znači ništa. Stavim sve armor što ima armor potion i ostalo i boss mi skine isto štete kao kad nemam :-D a razlika je dupla.
Isto tako kad dignem decoy klona ne vidim mu tajmer nigdje. Jebeni freeze na nekim bossevima traje ravno pol sekunde, ful upgrade. Sa svim engage distance itemima i talentima razlika je ful mala da se u njeg investa. Jednostavno dosta toga nema smisla. Barem po meni.