Blitz Isto to sam radio, samo sam morao i radit po 8h još 😃 Užasan tjedan za moje tijelo. Upadaj u more u viči Monke Monke! Dobar Monke.

Ionako sam dlakav ko monke, jos mi samo fali bocun vina i kakva letva i idemo full wukong Ha-Ha-Ha

Nisam sad igrao par dana jer vrijeme ne da, ali valjda ću večeras nastaviti chapter 4. @foggy kad si spominjao respec, respecaju li se “samo” skillovi ili može se respecati i resursi uloženi na maxanje onih spirita?

Flipper E to nemreš. Što si tam ulupao, ulupao si.

Blacksmith u wukongu je baš životinja jbt.

Also. Ja sam još u actu 3. Izgubio sam se 50 puta tam na mapi kad lisičariš.

fensisuperstar zajeban fajt vrlo. Ima par fajtova koji su vrlo zajebani, erlang, zadnji loong dragon, zadnji boss…osim ako nisi pro ka foggy pa mu je igra pizdarija 😜

Nevjerojatno mi je da je ovo studiju prva igra za konzole, a izbace tako tehnicki stabilan proizvod i superioran u odnosu na dosta developera koji citavo vrime rade na konzolama. Ocito imaju bas kvalitetnu ekipu. Pogotovo fajtovi koji su dosta brzi i ekran bude pun efekta. Nijedan bug, nijedan crash, nista. Puno rada su utukli i zasluzili ovakve brojke sta se tice prodaje.

Blitz zajeban fajt vrlo

a ono prvi drugi i treći put sam pustio da me karinđa dok naučim moveset i onda sam digno klonove i skinuo mu ravno 80% hpa u šutu.

Giphy - xi you ji what GIF

42 sata i sad sam ispred bossa od acta 3. Sve sam jebeno istražio 10 puta. Level 70ish sam, brijem 72. Jedino što sam malo pogledao hint je jebeni snow fox quest. Totalno sam se pogubio na mapi bio. Zapravo sam ušao na zadnjeg bossa misleći da je tu kraj questa ali well počela animacija. Zapravo sam prošao prvu i drugu fazu bez da me jebeno pipne praktički ali sam imao taj prazan feeling u sebi i samo pustio da me boss ubije jer ne volim završavati actove dok nisam ostao očistio.

tak sam zavšrio act 2 dok nisam riješio 2 i pol zone doslovno jer well nisam znao da je gejčina zadnji boss. Danas sam slobodan ali sam odlučio ipak ne igrati čitav dan već se družiti sa sinom.

Blitz Nisam rekao da sve ide od prve, samo sam se referencirao na post od kolege za onu kuglu - taj prvi susret i kasnije što se desi je bio easy. Loong u CH4 je užas, 30 puta sam minimalno igrao, Erlang uf, možda zadnji boss da… Ima još par koji te školuju dok malo ne naučiš što rade, onda pomalo dereš i podereš.

Za prvu igru slažem se, ubili su. Ima mjesta za napredak, ali svaka jebena čast.

foggy Za prvu igru slažem se, ubili su. Ima mjesta za napredak, ali svaka jebena čast.

Ovo je nakon Baldurs Gate 3 najvazniji naslov u industriji, jer pokaza je svojim rezultatima sta i dalje pali, sta ljudi zele i sta cijene. Utkali su dosta truda, ljubavi i paznje u igru, ljudi su to osjetili kroz prikazano i prikladno nagradili, padaju rekordi svakim danom, a ekipa u concordu tjedan dana nakon izlaska ima problema da se nadju match. Nadam se da ce druge firme ugledat se malo na te primjere.

Gotovo.

Ovi ukrasni detalji po hramovima itd su im cudo, ne znam kad sam zadnji put u nekoj igri zaustavija se i gleda okolo sta sve ima, jbni kinezi i njihov osjecaj i trud za estetiku

fensisuperstar i onda da ih naprave majmunima u igri, opet ne bi valjalo. Nes ti svima udovoljiti.

I ne plaći zbog spojlera, ne gledaš Kuma po prvi puta, nego igraš kinesku sapunicu 😁

foggy ma napisao sam to za to što si toliko puno wajpao. Sad znam da će me silovati.

Zahvalio sam ti se zato što si mi otvorio oči na gangbang što slijedi 🙂

@maverick nema veze sa spoilerima. Čim sam ubio u actu 3 bossa i vidio da mi fali još 1 unknown materijal znao sam da slijedi još duugih zmajčina.

foggy a crv onaj neki ch4 13-14 sekundi. Digno majmune udario freeze digno onog s manom što daje banner majmuni refreezali znači. Perfect

Lagano end boss na ch 3 uzeo cijelo popodne,svaka čast zlatnom dečku,inače bi morao pit.

Uletio sam mu kao vol u kupus.