Pa nije, ali nije ni souls, mislim da je nabolja usporedba da je neka sredina izmedju te dvije.

Ajde ovo otvaranje kutije je GOW 🙂

Neki miks svega, sve su naravno pokrali. Ali ima unique fora sa stapom, pa je kao komplet dobro. Kasnije su fajtovi tezi, a jedan period se i meni cinilo da postaje sve lakse

renda nije hardcore ko souls igre

Debatirajuće. Mlatio me jedan opcionalni boss sad par sati kao najteže mrcine u DLCu Elden Ringa.

Dužina čekanja heavy attacka me nervira.

Evo me u chapter 3, igra je prilično dobra, ali puno je tu prostora za napredak. Prvenstveno u combatu, 99% fajtova je isto, samo su animacije drugačije.

Ok, evo me u ch3 u pagodi i nisu si mogli pomoći, morali su uključiti platformersko smeće a'la Miyazaki.

Najgore je što kombo uhvati, pa pobaca enemya i povuče te preko litice u smrt, ekstremno iritirajuće.

Igranje u zatvorenom prostoru sa više protivnika je govno, ali baš strašno. Kamera ne zna što da radi.

ThomasAAnderson Zna kamera jako dobro sto radi, doslovno zeli da patimo i padamo u nesvjest kad krene sve letit okolo 😃 kamera je dno, tj lock on sistem zabrije

Chapter 3, drugi je bio ogroman i zadržao sam se hrpu sati. Pronašao sam svega, najbolji dio igre su secreti kojih ima hrpetina, Nagrade su genijalne kao i boss borbe. Imam dojam da sam puno toga promašio, ali stvarno sam češljao svaki dio detaljno. Na kraju sam otvorio sve i svašta i dobio prejak staff. Uglavnom, živcira igra, ali i vuče stalno na igranje. I jbg,

prayer loong gone

btw ako netko klikne sliku i spoila si nešto nek me ne krivi 😃 uglavnom vrlo zanimljiv fajt.

Aj ca, nisam izdrza gledajuci sva videa i komentare pa sam trazija misec dana raniji iskrcaj s broda 😄

Blitz Sad mi je jasno zast si tamo trazio iskrcaj. Povedi me

Oglasio se i dev u vezi performansi na PS5:

Dobro je, nakon Chaptera 3 i nekih sitnih područja/štekanja, sve dalje bilo je prihvatljivo i dobro. Chapter 3 je kao pola cijele igre, baš ogroman. Evo me u 4. i guštanje na najjače. Igra daje hrpu itema koji pridonose guštu i vrijede nešto sitno. Sve tako pomalo i sve ima smisla. Odlični armor setovi i oružja, perkovi na setovima… Baš je dobra igra.

Questovi su mi isto super, jedino mi je world design chapter 2 i 3 totalni confusion, baš jako zbunjujuće i sve je isto nekako a ogromno. Teško se orijentirati, često zaboravim gdje sam bio i kud trebam, ali uspio sam. Igranje sad na najjače do pon.

Ja se pridružim sad za vikend.

Tolke čeko igru, a sfušario sa prva 3 dana od izlaska :/

foggy ne znam jesam li ja retardiran ali onaj chapter 2 pješčani me jebe sam tako. Sve sam ostalo riješio do sad, tiger kinga sam ubio ful rano tek kasnije shvatio da je "sjebo" poredak. Malo me ta agresivnost njegoga jebala, a i to što osnovni transformation potpuno useless. Čim se pretvorim instant krene relentless do jaja. Nevjerojatno da su oba zmaja (loongovi) bili jednostavniji za ubit od faking pješčanog a mogu doslovno 1 shotat. Jednostavno taktički fajt pogotovo protiv drugog. Trenutno preferiram igrati sa gigaboink from stealth buildom. Pokušao sam sa majmunima upgrejdanim ali brate potrosi mi skoro svu manu. Imam onaj armor koji ti daje manu kad perf dodge 3x za redom ali nisam zadovoljan sa svojim performansama. Ja se naravno mučim na tipkovnici.

Pokušao sam na tipkovnici igrati sa thrustom i nemoguće je comboat. Isto tako u drugoj combat formi kad se popneš na štap mene boss konzistentno udara u health dok sam na samom vrhu štapa pa mi nije jasno kak to funcionira jer mi obični mobovi skidaju staminu.

Sve u svemu ful zadovoljan igrom za sad.

Živciraju me ove fore kao diže dmg slightly, moderatly i to. Im a numbers guy. Isto tako defence broj mi ne znači ništa. Stavim sve armor što ima armor potion i ostalo i boss mi skine isto štete kao kad nemam :-D a razlika je dupla.

Isto tako kad dignem decoy klona ne vidim mu tajmer nigdje. Jebeni freeze na nekim bossevima traje ravno pol sekunde, ful upgrade. Sa svim engage distance itemima i talentima razlika je ful mala da se u njeg investa. Jednostavno dosta toga nema smisla. Barem po meni.