Chapter 4 mi je naj. Trica predivna na dijelove, ali brate mili 20 puta sam iste lokacije prolazio jer nisam znao gdje sam bio gdje nisam. I Chapter 2 mi je bio takav, ali ružan pa mi je to bilo još gore.
Black Myth: Wukong
- Uređivano
Ch1 malen i lijep
Ch2 ruzan i zabavan
Ch3 prelijep i naporan
foggy imas mapu pa vidis gdje si bio gdje nisi.
Meni je zadnji chapter previše prazan. Zbrzali su ga i to je očito. Ogromni prazni prostor. Chapter 3 je najbolji, velik je kao neke cijele igre. Kornjača, jezero, hram, šuma, ima svega. I sve sam preorao da nađem sve iteme i tajne. Je da dosta uspori tempo igre, ali raznovrsnost bossova i neprijatelja je vrh.
solidmerlin imas mapu pa vidis gdje si bio gdje nisi
Aha da, koje nije bilo day 1 ni day 100. To je ocito kasnije ubaceno.
solidmerlin imas mapu pa vidis gdje si bio gdje nisi.
Ma da? Otkad to jbt.
foggy totalno nerealno. Otkad to majmunima treba mapa. Neće Wukongu neka mapa govoriti di je bio
somethingwrong Majmunska posla is what i say
foggy majmuniraju se bzvz. Al bez zajebancije, ja se uopće više ne sjećam kako je to istraživanje funkcioniralo, tj. di je bio problem. dvaput sam prešao igru. Jedino se sjećam teleportanja na shrineove. Šta ćeš više
solidmerlin imas mapu pa vidis gdje si bio gdje nisi
Igraš totalno drugu igru za razliku od nas day 1. Nije ni čudo što ti je ok dizajn.
- Uređivano
solidmerlin Zadnji ili secret zadnji?
U svakom slucaju samo dogde u pravo vrijeme
Ja sam preletio kroz igru doslovno, jedino su me Yelow Long i zadnji secret zadrzali mrvu duze, jedan od laksih soulslikeova IMO.
- Uređivano
Zadnji, nista secret. Pobio sam sve bossove u ch6 ali ovaj zadnji, da ne spojlam, u vodi se borimo. Ima 2 pa jos 2 faze. E ova zadnja, u naj slucaju mu uzmem pola HPa… Sta si koristio? Pluck of many je beskoristan, wind slabo, immobilize slabo. Mogu dosta prezivjeti ali mu slabo oduzimam. Lvl 98
solidmerlin Samo sam koristio immobilize, onu transformaciju u onog prvog tigra s kopljem, cloud step i mozda na zadnjih par bossa onu iglicu. Prakticki nisam nista mijenjao niti se respecao jer mi je bilo totalno nepotrebno…
One skillove da ti dodge ne interrupta combo imas jel? To mi je nekak ostalo u sjecanju ko nesto sto sam najvise korisitio. Ma samo snimaj napade i past ce smrad, drzim fige!
solidmerlin Tu ucis igrat igru git good bro. Ja sam pluck koristio i raznesem ga s tim, ali moras pametno odigrati. Meni je onaj ring dusu dao jer mi heala, i puni mi attack bar kojeg sam punio do 4 (valjda) sto je max i deri. Secret boss je duplo tezi btw, i tam je pravi ending.
Merline, Erlang ti maše.
Ja se više ne sjećam kako sam ovoga, ali znam da nisam gotovo ništa trošio u prvoj fazi, a ni drugoj. A onda sam sve živo popalio (sačuvao health) i udri. Mislim da je bio immobilize, iglica, cloud step i još neki k. Znam da onaj Pluck of Many je bio beskoristan tu. Ma prebit ćeš ga, pretjerali su def. sa svim mogućim fazama kod njega.
Erlanga sam zgazio iz 4. pokušaja.
Ali sam zato na drugim bossovima pišao krv. Neki koji su drugima bili lagani meni su živce čupali. I tako, dobra igra da.