42 sata i sad sam ispred bossa od acta 3. Sve sam jebeno istražio 10 puta. Level 70ish sam, brijem 72. Jedino što sam malo pogledao hint je jebeni snow fox quest. Totalno sam se pogubio na mapi bio. Zapravo sam ušao na zadnjeg bossa misleći da je tu kraj questa ali well počela animacija. Zapravo sam prošao prvu i drugu fazu bez da me jebeno pipne praktički ali sam imao taj prazan feeling u sebi i samo pustio da me boss ubije jer ne volim završavati actove dok nisam ostao očistio.

tak sam zavšrio act 2 dok nisam riješio 2 i pol zone doslovno jer well nisam znao da je gejčina zadnji boss. Danas sam slobodan ali sam odlučio ipak ne igrati čitav dan već se družiti sa sinom.

Blitz Nisam rekao da sve ide od prve, samo sam se referencirao na post od kolege za onu kuglu - taj prvi susret i kasnije što se desi je bio easy. Loong u CH4 je užas, 30 puta sam minimalno igrao, Erlang uf, možda zadnji boss da… Ima još par koji te školuju dok malo ne naučiš što rade, onda pomalo dereš i podereš.

Za prvu igru slažem se, ubili su. Ima mjesta za napredak, ali svaka jebena čast.

foggy Za prvu igru slažem se, ubili su. Ima mjesta za napredak, ali svaka jebena čast.

Ovo je nakon Baldurs Gate 3 najvazniji naslov u industriji, jer pokaza je svojim rezultatima sta i dalje pali, sta ljudi zele i sta cijene. Utkali su dosta truda, ljubavi i paznje u igru, ljudi su to osjetili kroz prikazano i prikladno nagradili, padaju rekordi svakim danom, a ekipa u concordu tjedan dana nakon izlaska ima problema da se nadju match. Nadam se da ce druge firme ugledat se malo na te primjere.

Gotovo.

Ovi ukrasni detalji po hramovima itd su im cudo, ne znam kad sam zadnji put u nekoj igri zaustavija se i gleda okolo sta sve ima, jbni kinezi i njihov osjecaj i trud za estetiku

fensisuperstar i onda da ih naprave majmunima u igri, opet ne bi valjalo. Nes ti svima udovoljiti.

I ne plaći zbog spojlera, ne gledaš Kuma po prvi puta, nego igraš kinesku sapunicu 😁

foggy ma napisao sam to za to što si toliko puno wajpao. Sad znam da će me silovati.

Zahvalio sam ti se zato što si mi otvorio oči na gangbang što slijedi 🙂

@maverick nema veze sa spoilerima. Čim sam ubio u actu 3 bossa i vidio da mi fali još 1 unknown materijal znao sam da slijedi još duugih zmajčina.

foggy a crv onaj neki ch4 13-14 sekundi. Digno majmune udario freeze digno onog s manom što daje banner majmuni refreezali znači. Perfect

Lagano end boss na ch 3 uzeo cijelo popodne,svaka čast zlatnom dečku,inače bi morao pit.

Uletio sam mu kao vol u kupus.

Kikiller Lagano end boss na ch 3 uzeo cijelo popodne

ja ga ubio iz druge, onih zadnjih 20% sam imao više sreće nego skilla. kad sam u panici dodgao sa 5% hpa i jebeno 4 puta perfect dodgam. 😃 upalio mi se interni tuhy x foggy.

fensisuperstar

Bio sam preslab a trigao mi je treću fazu na svojih 70%hp-a,i tak stalno,ne znam koji k

Ja bih htio napisati da ne mogu proći fucking Yellow Loonga u chapteru 4 i da me gazi, ali Fensi će napisati da ga je one shotao, pa me sram. Level sam 70, možda da se vratim poslije? A jedini mi on ostao od braće.

Definitivno odi dalje pa se vrati kasnije. U secret area od ch5 ces dobit materijale neke s kojima ces moc craftat neke dobre stvari koje bi ti mogle pomoc, ili najkasnije u ch6 dobit ces od wukonga armor set i oruzje s kojima ces ga definitivno skucat ko nista.

Ako se zelis ipak sad ga rijesit, ima dobar trik prilikom kojeg moras stat od njega odmaknut 4,5m, ni preblizu ni predaleko, stalno radi u tom slucaju samo jedan tip napada kojeg lako izbjegnes i opet stanes na tu udaljenost kad izbjegnes, a dok hoda prema tebi ti se lagano udaljavaj i chargaj heavy attack do 3 puna focus pointa i onda udri po njemu, i tako 5-6 puta i bit ce gotov.

Flipper nisam dosao do njega. Tek sam nekog crva ubio.

A ako si lud odi u snake trail. Ubijes prva 2 snakea u 15 sekundi i resetiras i tako 500 600 puta :-D dok ne dignes masu itema za upgrade stasta

Ubio sam ga!!!

Sad ode spavat kad i dijete spava.

🤣

Skinuo sam yellow longa na 15% na prvom pokušaju. sa time da nisam imao freeze set na sebi za ekstra dps 😃