fensisuperstar Kad si napisao "kod Kineza" mislio sam da je EGS ekskluziva i da tamo kupuješ Ha-Ha-Ha

foggy Chapter 2 design je dogshit

Zapeo sam ovdje, nemam pojma kamo moram dalje, sve sam počistio što hoda i sad u krug hodam po mapi.

Negdje su valjda neka vrata koja ne vidim 😃

Iskreno s obzirom na hype očekivao sam da će vas više igrati.

Za sada samo Flipper, Thomas, foggy i fensi…

Treba skinuti 105GB sa mojim šugavim internetom. 🥺

Tuhy Znam kako je.

Kao ozebao sunce ☀️ čekam da dođe optika za zauvijek odjebem pokućni A1.

Po zimi još ok ali po ljeti kada padne brzina…

Btw ja još neću Wukong jer sam tek na polovici BG3 a čekaju još Alan Wake 2 i Outer Worlds.

StarFox_N Iskreno s obzirom na hype očekivao sam da će vas više igrati.

StarFox_N Btw ja još neću Wukong jer sam tek na polovici BG3 a čekaju još Alan Wake 2 i Outer Worlds.

Giphy - the league television GIF by hero0fwar

foggy I ja sam se malo vrtio, ali

Ha, zapeo sam na vratima prije nego dođeš do tih vrata koja traže nešto 😃 nisam vidio button prompt i ringišpil naokolo

StarFox_N Za sada samo Flipper, Thomas, foggy i fensi…

Nemaš brige, ja već imam satnice za sve potencijalne igrače na forumu koji su mislili odigrati 😃

renda Pa da. Posebno kada su krenuli rezultati prodaje, broj igrača na Steamu i dobre ocjene.

StarFox_N Mece ti meme jer i on igra a zaboravio si ga spomenuti 🙂

pa nikad na forumu nema navale, uvijek nas par igra i to bude to

@fensisuperstar Danas citam neki post na fejsu, lik napise da mu je ovo najbolji combat ikad u igrama, i to moze ponosno reci nakon samo 5min igre… nemoj i ti 😃