foggy I ja sam se malo vrtio, ali

Ha, zapeo sam na vratima prije nego dođeš do tih vrata koja traže nešto 😃 nisam vidio button prompt i ringišpil naokolo

StarFox_N Za sada samo Flipper, Thomas, foggy i fensi…

Nemaš brige, ja već imam satnice za sve potencijalne igrače na forumu koji su mislili odigrati 😃

renda Pa da. Posebno kada su krenuli rezultati prodaje, broj igrača na Steamu i dobre ocjene.

StarFox_N Mece ti meme jer i on igra a zaboravio si ga spomenuti 🙂

pa nikad na forumu nema navale, uvijek nas par igra i to bude to

@fensisuperstar Danas citam neki post na fejsu, lik napise da mu je ovo najbolji combat ikad u igrama, i to moze ponosno reci nakon samo 5min igre… nemoj i ti 😃

chono

Taj input lag i ghosting mi ie baš bio bizaran. Kraljevi su stavili FSR FG na 30 FPS-a i to nazvali Performance mode Ha-Ha-Ha

prayer mozda nemaju iskustva toliko, a sudeci po ovome, bit ce i nova igra te prilika za popravni. Usrali su i teksture, drastican downgrade u odnosu na PC, a to se u pravilu ne radi, pogotovo sa PS5.

Mene iznenaduje da su i kineski developeri jako PC orijentirani, poput istocnoeuropskih, tako da navijam za ovaj naslov, zelim da ih bude jos vise iz Kine i da se malo preokrene krvna slika gaminga i industrije

Microsoft je odgodio izlazak dok se ne sredi port.

Jebiga i dalje mislin da je ovo najgora generacija konzola koja je donila minimalne graficke pomake i 60fpsa u nekim igrama.

Jedino sto se osjeti au brza ucitavanja.

Puno bolje bi bilo da konzola ne mora kostati određenu svotu novca nego da naprave kako triba i to naplate ovako kurac do kurca. Nebi onda tribala pro konzola

Miro Jedino sto se osjeti au brza ucitavanja

Guess what, ovdje ih nema. Ucitava po 20sec kad se teleportiras u drugi svijet.

I jos si ja mislim kak ima lag kad igram, i stvarno ima u performance modu. Svaki put udaram 12 puta L1 da se healam.

Do chaptera 3 nije bilo stekanja, jucer velik dio tog chaptera u 12 fps-a. Neke animacije u tom chapteru katastrofa. Downgrade je tu nekako najjaci do sada.

Najgora stvar same igre nevezano za performance su nevidljivi zidovi, ubijaju me. Malo mozes u cosak, malo ne. Ponekad si mislis ne ide i ono prodje i kutija. Nekad ocigledno mozes i stane na pola i ne ide dalje.

Sve u svemu, i dalje zabava kad se sve zbroji.

Sterlok daj se sredi molim te, stvarno lupas di stignes, ovo nije broken igra, jednostavno ne izgleda ko na PC-u za 2000€.