Black Myth: Wukong
maverick Medjutim, odustajem. I ti si postao jedan od onih s kojima je najbolje ne ulaziti u ikakve rasprave kada nije po tvome ili te PMS uhvati.
Ti si danas došao na forum opet s nekim agresivnim stavom valjda liječit neke RL frustracije, tako da se lijepo pokupi za danas
Svi ostali, prebacite se na igru, a ako hoćete o UE, konzolama vs PC i drugo vi koji ne igrate itd otvorite novu temu
chono bolestan je uvod, bas jako.
Igra se nakon prvog levela otvori i nije full linearna, nije sad ni open world, ali je dovoljno siroka da se trckara okolo, prva 3 "bossa" pala lako, ali me onaj s ogromnon glavom koji je neki "mini boss" jebe, frajer me two shota.
Jako igriva igra, bas glatko ide sve.
Ništa izgleda da kupujemo od kineza kad se vratim s posla.
E da, meni je svakako plus što igra nije Souls like. Živcira šta baš svaka igra sad mora biti Souls like.
Ogroman sam fan tih igara ali obožavam i hack and slah avanture ala gow, dmc, pop itd.
Jedino mi se čini da je igra poprilično lagana, dosta ljudi sa yt to spominje. Volio bi barem malo da se moram pomučiti ponekad.
Dobri kinezi sad a?
Kikiller slusaj, nikad ništa protiv kineza.
Samo protiv kineskog smeća.
Igram path of exile = chinese money
Tako da da. Samo protiv kineskog smeća.
Sve se danas proizvodi u Kini. Bilo je samo pitanje vremena kada će gospoda krenuti raditi i nama zanimljive (konzolaške) igre. Šteta što nisu i ranije, talenta i konkurentnosti sigurno ne bi manjkalo, a možda bi se i neki drugi studiji zapitali što uopće rade u trenutku kada neki novi azijski studiji koji izbacuju prve igre za zapadno tržište ostavljaju dojam kao da to rade već godinama. Želim im da nastave s dobrim poslom, a da ove ostale zahtjeve oko dodvoravanja manjinama, inkluziji i sličnom nastave kompletno ignorirati.
Ja cekan mog Tuhya da javi dojmove
Samo njemu virujen
- Uređivano
fensisuperstar slusaj, nikad ništa protiv kineza.
+100 Social Credit Score
fensisuperstar Samo protiv kineskog smeća.
-100 Social Credit Score
fensisuperstar Igram path of exile = chinese money
+100 Social Credit Score
fensisuperstar Tako da da. Samo protiv kineskog smeća.
-100 Social Credit Score
Ak nije preteška mogao bi i ja probati.
- Uređivano
I onda kažu da se ne izbacuju igre u "sušno" razdoblje + igra valja. Ali, izbacili su taman pred Star Wars koji će se prodati sigurno u dosta komada i koji bi otkinuo dio prodaje. A u 9. će i FIFA itd itd.
Ali fali inkluzivnosti i diversityja ni u daljini!
- Uređivano
Flipper ima negdje informacija koji postotak čine igrači iz Kine?
Inače jebeno impresivne brojke za SP igru.
Kakve su ovo nenormalne brojke
Jel ima na disku ova igra,gdje se može kupiti?