Flipper ima negdje informacija koji postotak čine igrači iz Kine?

Inače jebeno impresivne brojke za SP igru.

Veky233 trenutno nema radi logističkih razloga, u planu je da dođe kasnije fizičko izdanje.

Ostao samo PUBG još. Mislim da će pasti i on kad se Kinezi dodatno aktiviraju.

Autobot ok, ovo ima smisla jer do sada SP igre nisu mogle ni blizu takvim brojkama. Ali opet, jebeno impresivno.

Novo doba dolazi, ubrzo će inkluzivnost značit da ima bijelaca u igrama.

Revolucija stiže, uskoro ćemo ovakve review-ove viđati.

Odigrao nekih 2h, performanse sasvim ok na performance modu na PS5, nisam imao tehničkih problema ni super vidljivih padova rezolucije za sad.

Što se same igre tiče, ovo me više podsjeća na Kenu nego na neki ozbiljniji souls naslov. Nije loše, ali movement i combat nisu do kraja osjećaj koji bi trebali biti. Po prvim dojmovima, neće se približit ni prvoj zavojnici na zglobu Lies of P.

Ove ocjene iznad 95% su nerealne, nabili domaći Kinezi patriotski.

ThomasAAnderson Lies of P ne može skinut ni From koliko dobro su skopirali stvari.

Ja imam možda nekih 5-6h, super je igra za sada. Nije 9/10 sigurno, više neka solidna osmica.

Miro poanta je da nam trebaju samo igre, nikakva politicka i grupacijska preseravanja. Mene vise iznenaduje da je onaj Brane u konacnici ugrubo bio u pravu sto se tice Baby inc i njihovih pizdarija. Zanimljiv razvoj dogadaja nadasve

foggy jel' postane jednolična? Ja sam tek na 3 sata, malo mi zna biti previše jedna te ista. Daleko od toga da ne valja.

Flipper Da, igra je boss rush uz sitni exploring (iako je hrpa secreta) i rpg razvoj. Nova oruzja, armor setovi, enemy skillovi… to je sve sto se desava, a fajtovi su dosta slicni pa sve skupa ispada malo jednolicno i kao da znas sta te vec ceka. Nije bas tak kak grubo zvuci, ali takav je recept. Svejedno dobra, jos uvijek zanimljiva.

Tko god da je govorio da je igra linearna ocito nije presao chapter 1

Ps - english voice acting je vrhunski. End chaptera skriva iznenadjenje i to mi je bas super. Igra je vise story orijentirana od souls igara, iako nije spektakularno ima dobrih dijelova.

fensisuperstar Kad si napisao "kod Kineza" mislio sam da je EGS ekskluziva i da tamo kupuješ Ha-Ha-Ha