PS2MASTER Da je zasro, nebi PS5 tako išao u prednarudžbama
otišao je u narudžbama kao i rtx 3080 Founders edition
wooddiebone Nema ni jedna next-gen igra na launchu PS5.
prvo ovdje se moram složit sa @PS2MASTER ali ne iz razloga koji on misli ofcourse. Nemremo se ja i on naći na istoj grani. pretežak sam
demon souls je next gen naslov. Nije bitno što je remake. kakve veze ima remake ako je grounds up napravljen za novu tehnologiju i inkorporira ju kroz haptic feedback i ostale pizdarije koje su dostupne samo na playstationu 4.
to je kao da kažeš da je Path of Exile igra iz 2013 a Path of Exile 2 je nova igra.
prvo ako si gledao trailer skužit ćeš da bluepoint nije napravio 1 to 1 scale igre na novijoj platformi.
ima dosta promjena u samim lokacijama, ne samo vizualno vec i praktično. pošto sam ja veliki ymfah fanatik i Demon Souls mi je uz BB mokar san kojeg još nisam uspio prenijeti u stvarnost imam jako puno iskustva gledanja youtube sadržaja soulsborne kontenta.
ako usporediš gameplay trailer sa ds3 gameplayom naći ćeš razlike. ja ih necu sad tu pisati tako da @Soul i @Tuhy krenu tražit razlike.
ja se slažem da je cijenma od 80 eura lopovski način da sony prebije niži $ konzola ali ovakva igra vrijedi 60 eura i zašto ova igra zaslužuje dobit remake.
sad ću ti reći zašto.
1) Demon Souls je masterpiece koji je otvorio vrata soulsborne serijalu.
2) ljudi žele Demon Souls remake - mislim da je to poanta čitave priče. godinama se jebe FROM u mozak da demone prebace na ps4 sad su uspijeli prebaciti demone na ps5
3) Soulsborne igre imaju masksimalan replay value - rijetko koja igra ima toliko dobar replay value gdje te za priču boli apsolutno kurac
4) Dok je bluepoint spremio ovu igru za izlazak From vjerojatno radi na novoj igri, samo ta konstatacija otvara moždane ćelije da rade na većem random taktu. Zamisli koliko bi popušio da moraš čekati jos godinu dvije za soulsborne igru na ps5. To je odvratan feeling. Pazi ja ću kupit taj jebeni ps5 kad tad SAMO I ISKLJUČIVO radi demon soulsa. A ako izađe na PCu double dippat ću kao što sam napravio i kad sam ženi napravio dijete.
5) Sam feedback koji bluepoint i from dobije od ps5 igrača u demonima bit će pozitivno stvar za nove naslove. Ipak se radi o next gen konzoli.
6) Soulsborne igre liječe frustracije. Ako ti nije jasno zašto probaj u DS3 riješit Dancer of the boreal valley dok si low SL. U biti samo igraj igru sa upaljenim onlineom. VIše te ništa neće moći naživcirati. Kao što sam rekao liječi frustracije.
I tako mogu danima pisati. ali ima jedna stvar koja se mora spomenuti posebni pod rednim brojem 0 kao jebeno pravilo koje je postojalo i prije nego je bog stvorio zemlju ljude i fensija:
0) it's all all about the pvp baby, it always was.
INVAZIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kad mi netko veli da on igra bilo koju souls igru offline i onda pokuša objasnit meni nešto u vezi te igre
get the fuck out.
Ja razumijem da ima ljudi koji jednostavno nisu sposobni igrati, ne že igrati protiv drugih i zato postoji takva opcija. Ali ako si igrač koji ne igra online nemaš pravo reći da igra ne zaslužuje remake. Apsolutno nemaš. Zato što je ovo igra koja ima najbolji pvp koji jebeno postoji. Totalno je broken i ne postoji jebeni balans. And that's the way it should be. Ako si dobar jebat ćeš kevu svima. Toliko ćeš overskillati neprijatelja da će te sanjati. Kad prao zube, bit ćeš mu u zrcalu. Kad bude trpao, držat ćeš mu svijeću.
No koji je problem. Problem je što vremenski ove igre gube igrače. Broj dark souls i bloodborne igrača je spao. Fjasko sa dark soulsom 1 remakeom nije pomogao. Igra je na pcu bila mrtva da je DS3 imao već playerbase već nakon 2 tjedna.
Istina je samo jedna. Ova će igra pružati next gen 60 fps pvp iskustvo koje će od pičke napravit mušarca