Kaj mislite, hoće li digitalna konzola dolaziti u bundle-ovima s kodom za igre?

Poprilicno lose.Kao da ne dolazi nova generacija.Niti novih igri niti u igrama vidis neki skok.Ali ajde,to sam ocekivao.Sada su samo perfomanse bolje izgleda i tek pred ekranom sa gamepadom u rukama cemo osjetit te razlike.Po meni,nista vrijedno kupnje odmah po izlasku.Prema ovom prikazanom,kupio bi ga 2022

Vjerojatno čekam da GoW i Horizon Forbidden West dođu na neku rasprodaju pa uzmem konzolu.

Što se tiče cijena, 399$ za digital konzolu je izuzetno dobar deal, pod uvjetom da se igrač spreman odreći kupovine rabljenih blu-rayeva (što je mnogim igračima plićeg džepa velika ušteda kroz cijelu generaciju). Mislim da MS za 299$ s Game Passom nudi u ovom trenutku bolji value (posebice ekipi koja pretežito igru FIFA-u, CoD, Fortnite i slične naslove + hrpa toga za isprobati putem pretplate + EA Play u paketu), no vidjet ćemo. U svakom slučaju, početne pozicije u odnosu na trenutnu generaciju su kudikamo izjednačenije.

Al ga serete, pokazali su tonu igra baš, plus ona prva konfa sa Ratchetom i Horizonom. Sasvim solidano za jedan izlazak, čak bih rekao i puno bolje nego prijašnje generacije.

Znaci nVindija je bila u pravu sto se tice cijene 😂

Cekam slim verziju. do tada ce izaci vise bitnijih ekskluziva i cjena ce biti jos pristupacnija, a pogotovo ako slim digital verzija bude oko 200€. medjutim prvo kupujem series x.

Ja već refresham stranicu od Sancte za preorder. 😄

Meni dosta losije od prve konfe i nikakav feel next gena nemam. Nisu pokazali nista vrijedno kupovine ove godine, osim sto je Tuhy govorio, a to je Demon Souls.

Jel se zna specifikacija konzola?

Next year, god od war, neka limited edition perverzija. Dotad se taman zazelim ponesto gejmanja 🙂

Indalecio to si baš ja mislim.
      Izgleda da ćemo iduće godine dobiti već dvije limitirane verzije konzola - GoW i HZD.

Razočaravajuče, al ok i dalje iman tonu PS4 igara koje ću igrat na PS5 dok ne dode nesto bolje.

Nego hype za GOW

I opet nisu rekli, ocu ja moc ubacit disk od recimo GOWa i igrat, il cu morat skidat uz PS+ pretplatu

buz makni onaj minus što si mi dao seronjo.

Najbolji dio konfe definitivno Wekyevi komentari na discordu 😁

Hajde može proći bar je cijena tu, nije kao LG konfa naravno 😁!

Ajde dobra cijena. Uzima se day one ponajviše jer sam obećao svoj ps4 pro poklonit necaku a i privlači me ova ps plus kolekcija top igara. Radije bih ponovno prešao GOW nego igrao neku bezveznu igru. Naravno tu je još Spiderman te novi Gow i Horizon nešto kasnije. Nadam se da i Ghost of Tsushima dođe brzo na ps5 jer ga još nisam prešao. Sad jedino pitanje je dali uzeti digital ili bluray verziju.

@Flipper, @Fenix
        https://blog.ja.playstation.com/2020/09/17/20200917-ps5/

Launch igre : Sony Japan: Astro's Playroom, Demon's Souls, Destruction AllStars, Spider-Man: Miles Morales and Sackboy A Big Adventure are PS5 launch titles

Also Spider-Man Miles Morales, Sackboy! A Big Adventure and Horizon: Forbidden West will launch on PS4 too

Cijene za igre idu gore 10 ojra

https://blog.playstation.com/2020/09/16/playstation-5-launches-in-november-starting-at-399-for-ps5-digital-edition-and-499-for-ps5-with-ultra-hd-blu-ray-disc-drive/

https://blog.ja.playstation.com/2020/09/17/20200917-ps5/

S1r1uS
          Ma Blu-ray verziju naravno, nabaviš koju korištenu igru i samo tako vrtiš 😁

Kupuju se samo Demoni od svega toga.