Miro, znam da ćeš kupit. Nemoj samo odustat kad te nasekira. 😃

Miro ma jebena je igra, nema onaj sarm ko Dead Cells, ali jako je dobar, a nije ni skup

Flipper
      Hahah a bas se neckan ocu li je uzeti viditi cemo do kraja smjene sve je moguce.

renda
      Iman je ma wish listi ali nisan je uzeja bas radi ovih igri sto izlaze, cim se to porjesava uzeti cu.

Krecem igrati veceras....nije ovo za poslepodnevno igranje 🙂

Igra skinuta sad samo treba uhvatiti vremena i započet, navečer mi je nogomet možda javim ekipi da me gospođa ne pušta pa ispadnem papak i ostanem igrat , hmmm dilema 😁

Ma ode ja do sancte, ko ga jebe mora i @Tuhy placu dobiti.

Miro Ali ti vratis 198 igara godisnje jer su ti smece, a od ove 2 koje ti ostanu Tuhy jadan mora prodavat tijelo starijim gospojama.

foggy
          Nemora jer ja ih ne vratin nazad njemu, na racun mene je posta šef.
          Kad izracuna puste plejstešne televizije i igre spasija san ga otkaza

Ali ja bar proban igru dok recimo kolega @Tzereen on to prodaje zapakirano samo po puno nižoj cijeni ko Robin Hood je

Miro spasija san ga otkaza

Da nema mog "prijatelja" Mire, dobio bih otkaz, ne bi imo za čips, bio bi mršav i jebo bi ko proklet.

I još se hvali kak mi je pomogo... 🙄😩

Za sad veoma fino...stigao do prvog bossa, ostala jos jedna linija healta da ga uzjebem al nije proslo.
              Jako fin pocetak i lepo, lagano prosirivanje mogucnosti.

Vidicemo kako ce biti kasnije a sad....

Just one more run 🙂

Eto dođem do kontrolera odlicno krenem pocistin sve nadem jos jedno oruzje vrhunsko i srusi se igra sve pada u vodu...
              Mislin
              Ovo je kriminal za ovakvu vrstu igre

Jebiga igra nesmi imati rušenja ako se nemoze sejvati