Miro Nema sejvanja jebiga ovo puno znaci jer run traje po 5 6 sati a znaci nesmi nestati struje nesmin igrati nesto drugo i dica ne smiju blizu ps5 konzole. Lako je ovo bilo za druge rogue lite igre kad je run max 1 sat. Popodne zaigram Returnal navecer da bi cod e nemoze.

Nadam se da će sa nadolazećim updateom doći opcija sejvanja jer ovo da nema sejvanja je stvarno žalosno

To je mehanika za koju su se odlučili i po meni je dobra mehanika. To je otprilike kao Ironman težina u strategijama. Jedino bi trebalo izvesti da se konzola stvarno može ugasiti, a ne da je obavezno da ostane u stanju mirovanja. Ako uspiju naći kompromis koji ne utječe na samu igru i njenu težinu, onda se nema što razmišljati, igra je bomba.

Fico Problem je ako su runovi predugi. Nema svatko vremena nekoliko sati u komadu igrati. Ne znam... Nadam se da će naći neko rješenje a da se ipak zadrži ta roguelite formula.

StarFox_N Apsolutno. Mora biti način da se konzola može ugasiti. Jedini je problem potencijalna manipulacijama fileovima, ali ovdje je u prednosti to što je riječ o konzoli i zatvorenom sustavu u kojemu Sony može osmisliti rješenje na zadovoljstvo svih..

Recimo danas su nesto drkali u elektri i 5 puta je od jutros nestalo struje na 1 min dovoljno da ti zasere run ako si recimo ostavija konzolu u rest modu.

Pre dug je run da nemas sejva recimo igras 4 sata crusha se igra i sve propade

Sorcerer to je takav tip igre i mnogi koji misle da je ovo tipicna pucacina i razbibriga ce se vrlo brzo uvjeriti da igra nije za njih, bas kao sto i Hades, kojeg sam ja volio, nije. sto se mene tice imam slicne probleme kao Miro u vidu trajnosti i sustava nadogradnje, ali najveci je sto mi je tps kao zanr odmah poslje fps-ova najdosadniji, tako da ja lagano zaobilazim.

Runovi traju dugo na početku. Kasnije možete proletit pojedini biom (level) za 15 min. Sve je stvar na kojem ćete se levelu upgrejdat. I kao što sam napisao...imate na pola igre save. 🙂 Bitno je preživjeti prva tri svijeta. Save neće uvesti sigurno jer onda više nije to taj žanr. A moguće je kupiti i dodatni život. 🙂 PS5 u rest mode je isto save. 😃

Flipper
          Ako imas mogucnost zaigraj Hades da vidis prai rogue lite i da vidis zasto je ta igra pokupila puno goty nagrada.
          A za 7 dana je Resident Evil 8 to je sad na prvom mistu za kupnju

Igram ga na Switchu. 🙂 Je, Hades je odličan.

Miro
            Roguelite ima tolko fenomenalnih primeraka, koji su u osnovi slicni ali ipak donose neke svoje male promene i izmene.
            Hades je stvarno jebenica od igre ali isto tako roguelite ima i hadcore zajednicu (usudio bih se reci da je takva vecina) i njima ce vrv prijati igra poput ove.
            Hades je ispoliran do vrha ali je isto tako poprilicno lagan i ipak pravljen sa nekom sredinom u osnovi(da zahvati sto vise igraca, neke gameplayom, neke pricom, artom...ili svime)
            Ne znam kolko si zalazio u ovaj deo gaminga ali on ima svakako veliku lepezu igara....nije sve hades i ne treba sve da bude hades.
            (hades je meni jedna od omiljenijih igara ove godine...ustvari u zadnjih par godina)

Zaigram čim obavim sve što sam si natovario do kraja godine. Mogu komotno onda reć i da ovo neću odigrat ove godine.

AbelKOsMos
              Ma znan ali Hades mi je najfriškiji pa ga sa time u uspoređujem onda.
              Prije misec dana je izasa neki gods nesto na ps4 prije bi to uzeo za 150kn nego ovo za 600

Sidin u kamionu citan recenzije gledan videa joj kako bi demo bio idealan za ovu igru.
                Tocno bi se odma znalo jeli je za kupiti.

A taman Borderlands 3 rjesio plan je bio da ovo popuni vrime do RE8 (nos ti posran) (moga peren tvoga seren) puno mi je dati 599kn i ako ne legne spusiti preko 200kn

Miro uzmi to pod obavezno, pogotovo ako volis Dead Cells, vrhunska igra, ja svaki dan par runova napravim, bas je jebena igra

renda
                  Ma Dead Cell je vrh bogami ko necu kupiti njega na americkom acc i pokupiti jos jednu platinu i biti gora trophy kuja od @Tuhy a.

A zamislite ovo kupin Returnal igran cili dan i navecer dode moj Tuhy ajmo na cod...sto onda napraviti ugasiti returnal i izgubiti sav napredak ili reci mojoj ljubavi Tuhyu da necu igrati sa njima...
                  Ljudi moji nisu ovo tako jednostavne stvari

Miro, dođi do pola igre. Imaš save onda. 🙂 Nakon par sati, ovaj početni biom ćeš nafarmati brzo i doći do pola igre. Jbt kad sam ja uspio završit igru, a nisam Souls/Ninja Gaiden i sl. igrač. Nema toga što ti može dočarati kad nabiješ Proficiency level na cca. 20, nađeš/dobiješ idealno oružje i kreneš razvaljivati sve. Ja sam uspio završiti bez da poginem 4 bioma. Samo zato jer sam se nadogradio kako treba i istinabog - dobio oružje koje samo pronalazi neprihatelje. 😃

Flipper
                      A evo sidin u kamionu i citan sve i svasta smjena je do 2 sata jos se puno toga promine a sancta je blizu🤣🤣🤣.
                      Border 3 san juce zavrsio ostalo je malo pocistiti dlcove sto mi se i neda Warzone update je bio los zato i dalje citan i vazem ocu li uzeti.
                      A prosli petak san dobija na loti 80kn u nedilju to stavija na kladionici i dobija 500 kn koje san spremija za Returnal. Dug je dan pasti cu ja ako nastavin citati koliko je igra dobra.

renda
                      E jebiga nisan skuzija na sto mislis, znaci dobra igra? Nisan je kupio radi Returnala i u to vrime san jos Hades igra

Miro, znam da ćeš kupit. Nemoj samo odustat kad te nasekira. 😃