Brijac
Ma igra je rogulike...znaci svaki put kad umres kreces iz pocetka.
Neka unapredjenja i poboljsanja nosis sa sobom, dobar deo odredjenih stvari gubis.
Kada predjes prvog bosa dobijas item koji ti omogucava da se direktno prebacis na drugi nivo, I onda tako posle svakog sledeceg bosa.

Usput ti se otkljucavaju nacini za povecanje broja zivota i ozivljavanja na odredjenom mestu u nivou (I to vazi samo za trenutni run).

Ponavljanje je bit igre....dobijas nove predmete,usavrsavas weapon traits, i naravno svoje vestine.

Nivou su proceduralno napravljeni tako da ima nekih izmena izmedju runova.

Tako da sejv u takvom smislu ne postoji....opet daleko od problema kakvog ga internet stvara, barem meni.

Jednostavno posle nekog vremena za ono za sta ti je trebalo 40min sad ti treba manje (uglavnom) i to je to.

Vidi se da je inspiracija za ovu igru bila Risk of Rain.

I da imas bukvalno cvrsti sejv na sredini igre, odatle kreces.

Miro Mislija san da me neće baš primiti igra niti da če biti baš top ali bogami biti če ovo i za goty do kraja

You will not Returnal this onda a?

foggy
    Kad platinam prodati cu preskupe su igre trenutno za drzati u kolekciji

Po meni, od poznatijih recenzenata daleko najpouzdaniji. Tip u više navrata zbilja kaže da nije igra za svakoga, ali onaj koji se nađe u njoj a pogotovo koji voli takav žanr igre dobiva daleko najviše s obzirom koliko je igru platio.

Meni se iskreno jako sviđa igra i sigurno će biti u mojoj kolekciji ako ikad dobijem taj PS5 🙂

Evo upravo završio igru stvarno nije teška ali na mistima di ima puno neprijatelja pogotovo jacih moze biti problema.
    19 sati i 40 min je treibalo za zavrsiti pise 26 smrti ali racunajte da mi je mali igrao i barem 10 smrti su njegove a imao sam i gluposti di bi poginuo tako da stvano igra nije strašna.

A sad jeli je dobra bome jest baš dobra roguelite na svoj nacin sad se bacan na ciscenje i platinu vidin da ima i skriven kraj pa cemo i to loviti.

Za 20 sati igranja 26 smrti ( čak i da je sve tvoje) nije puno. Čini se da igra stvarno nije preteška. Mislim da sam u jednom Dark Souls poginuo sigurno duplo više.

Ja mislim da cak i njegov mali igra bolje od mene.

Danas je bas super dan jednom se srusila igra i 2 puta je nestalo struje...

Nisi ni znao da toliko nestaje struje dok te igra nije prisilila na to.

weky
      A bogami nezna koji im je kurac nastane struje na 1 min

Miro Eto cim si presto Warzone igrat svi se urotili protiv tebe, cak i HEP

Soul
          Bolja mapa veza i meta oruzja pa cu doci

Nadam se da će se riješiti problemi koji su prisutni

Its full post on Discord is reproduced below:
          Game does not have a save option

The game team is aware of the issue. There’s no need to bring it into our attention any more.
          Not able to interact with the fabricators and not able to pass through doors
          If you are using a pre-order suit. Enter the pause menu and select “Restart your run”. Select the plain Selene suit in your spaceship. (Your run will be aborted, but any permanent progress and weapon upgrade progress is kept.)
          Audio issues
          Audio may be too loud or cut off completely.
          Barnacles not appearing visually
          Invisible barnacles may stalk the map and suck you up, even though you can’t see them.
          After remapping controls, some interactions may not work
          Custom control mapping may prevent you from reading items in the house, cleansing chests or other interactions. To fix the issue (for now), use default controller settings.

https://www.pushsquare.com/news/2021/05/returnal_crashes_may_be_sonys_problem_other_bugs_being_investigated

Prošla je med i mliko faza sad čemo malo gaziti.
          Pluseve zaboravite sad je minus faza.
          Kad se završi sve u biomu kasnije nema nikakve volje ni želje da se tamo ide opet.
          Prvi biom i četvrti biom su isti samo reskin
          Isto tako drugi i peti su reskin
          Oružja su nebalansirana jedno je daleko nabolje a ima ih da su takva sranja od oružja da ih niti ne diram.
          Prvi artifakti su najbolji i ovi kasnije što se otključaju su koma a kad ih otključaš ulaze u random loot i onda češ teže dobiti ove prve koji valjaju.

I sad na glavno, Housemarque su za sad najdebilniji najretardiraniji developeri sa kojima sam se susreo, svaki patch koji izbace zasere nešto, prvi patch mi je znao doniti padove FPSa ispod 20, drugi patch je maknuo hilanje u krevetu i dodao mrtve igrače i još više otežao igru ali ono najbolje drugi patch mi je evo uništio SAVE.
          Prvi put od kad igram igre mi je u sred igre izbacilo something went wrong sa sejvom, znaci igram cilo jutro sve ok i u sred igre odjednom takva poruka svaki puta kad igra auto sejva.
          Kad san ugasio i upalio igru naravno sve je pobrisalo i krenulo ispočetka, imao san neki sejv na cloudu ali san izgubio pun kurac itema koje sam otključao, naravno nakon toga stiže novi update koji vrača hilanje u krevetu i miče mrtve igraće sa mape.
          Jao onom ko nema backup save, a ovi amateri sigurno više nece moju lovu viditi od mene, sve greške toleriram ali brisanje sejva nikako.

Zanimljivo da je igra imala manje problema i bolje radila na launchu bez patcheva. Baš je bila tehnički u odličnom stanju. Čitao sam jučer da su shebali patch i odmah ga povukli, ali eto, baš si naletio.

Flipper
              Patch je izašao sinoc i igra je odjednom bila duplo teža jutros je došao novi patch i sad je šetnja.
              Više ne skidan ništa

Tzereen
                Kad vidin koliko dugo prodajes i kako se tucu za kupiti igru bas me vuce na kupnju🤣

Miro Kad san ugasio i upalio igru naravno sve je pobrisalo i krenulo ispočetka, imao san neki sejv na cloudu ali san izgubio pun kurac itema koje sam otključao, naravno nakon toga stiže novi update koji vrača hilanje u krevetu i miče mrtve igraće sa mape.

Čitao sam negdje da ako imaš taj čuveni patch, da moraš igru OBRISATI i ponovno skidati, pa bi nakon toga sve trebalo biti oke. Ako to nisi napravio, moguće da si za*ebao motku da 🙁
                Šteta što se ovo događa, ali evo još jednom nas guze nedovršenim stvarima i užasnim zakrpama. Ekipa s kojom pričam koja lovi platine je odustala od igre dok ju ne srede, hrpa trofeja na skače i potrefila ih je većinu iako kažu da se rijetkima dešava. Čisto da znate ako lovite trofeje, nemojte u ovoj fazi ni pokušavati.

foggy
                  Gotovo je kad san opet pokrenuo sejv je novi nema tu spasa.
                  Srice sto san ima stariji save pa nemoran dugo igrati