Returnal
- Uređivano
Pištolj sa pratećim raketlijama FTW.
Sad kad sve zbrojim, težina i "nedostatak" sejva su ipak precijenjeni.
Treba imat sreće da te sposeru dobri artefakti i dobro oružje, al u većini slučajeva se dobi nešto dobro relativno brzo.. assaultica sa traitom za heal leech je bolest. I vjerojatno ću češće nailazit na nju sad kad je taj trait otključan.
Iz prvog u treći biom se dođe brzo, nema potrebe plakat ak se umre.
U šusu odradio treći biom, bossa, četvrti i bossa. Bossovi padali iz druge dosad, ovaj zadnji isprve, s obzirom da sam se healo dok sam ga puco
Ide sve to bez nekih problema,, osim ak se baš zaletiš u hrpu protivnika.
Dopada mi se igra, vuče na igranje.
I dalje nervira što gašenje konzole poništava run, al ajd, rest mode odradi svoje
Evo jos 2 trofeja i dosta je
Danas se igra smrzla kad san gasio 5 min se gasilo i jedino sto san moga je bilo izvuci kabel iz struje.
E moj Returnal sa tobom san sve iskusio.
I evo ga platina je pala, težina pa iskreno ništa teško koliko se pricalo, svaki dark souls mi je teži bio od ovoga.
Pa da si pročitao moju recenziju znao bi da će ti biti lakša nego Souls igre. Još sam to i napisao.
https://blog.playstation.com/2021/05/10/playstation-store-april-2021-top-downloads/
Sa samo jednim danom praćenja prodaje u mjesecu. I to po masnoj cijeni. Pa onda valjda nije loše za Housemarque
Kad gledam ovaj forum ne bih rekao da se baš nešto prodala, nije 5 ljudi igru kupilo s foruma, nitko ne piše ništa. Miro ju prodaje već danima i ništa. Nije baš da nitko nije nabavio PS5, kad su ih neki 7 nabavili.
Pa nemre ti forum biti mjerilo prodaje
Pa niie mi forum mjerilo prodaje, lol. Samo komentiram da kod nas igra nije baš nešto popularna, a trebala bi biti kao prva prava PS5 ekskluziva.
Mene više čudi Outriders. Meni igra djeluje mrtvo.