Prošla je med i mliko faza sad čemo malo gaziti.
Pluseve zaboravite sad je minus faza.
Kad se završi sve u biomu kasnije nema nikakve volje ni želje da se tamo ide opet.
Prvi biom i četvrti biom su isti samo reskin
Isto tako drugi i peti su reskin
Oružja su nebalansirana jedno je daleko nabolje a ima ih da su takva sranja od oružja da ih niti ne diram.
Prvi artifakti su najbolji i ovi kasnije što se otključaju su koma a kad ih otključaš ulaze u random loot i onda češ teže dobiti ove prve koji valjaju.
I sad na glavno, Housemarque su za sad najdebilniji najretardiraniji developeri sa kojima sam se susreo, svaki patch koji izbace zasere nešto, prvi patch mi je znao doniti padove FPSa ispod 20, drugi patch je maknuo hilanje u krevetu i dodao mrtve igrače i još više otežao igru ali ono najbolje drugi patch mi je evo uništio SAVE.
Prvi put od kad igram igre mi je u sred igre izbacilo something went wrong sa sejvom, znaci igram cilo jutro sve ok i u sred igre odjednom takva poruka svaki puta kad igra auto sejva.
Kad san ugasio i upalio igru naravno sve je pobrisalo i krenulo ispočetka, imao san neki sejv na cloudu ali san izgubio pun kurac itema koje sam otključao, naravno nakon toga stiže novi update koji vrača hilanje u krevetu i miče mrtve igraće sa mape.
Jao onom ko nema backup save, a ovi amateri sigurno više nece moju lovu viditi od mene, sve greške toleriram ali brisanje sejva nikako.