isuse da. Jebo me pas zaboravil sam skroz. oce to kad ne spavaš 2 dana
DISKUSIJA: Hoćete li se prebaciti na RTX 30 seriju grafičkih kartica, ili čekate AMD-ov odgovor?
Naravno da ne kad su overkill za bilo što.
Lovi se 3080, no tek kad se pošteno uštedi jer će se slagati skroz nova mašina, a periferija također treba zamjenu. Čini mi se da bi mogla davati impresivnu izvedbu dulje i od 980 koja se još uvijek odlično drži.
chono7
3080 je overkill za to hahaha.
Pogledao sam onaj Digital Foundry video i ne vjerujem.
Ozbiljno razmišljam o 4K 120hz monitoru.
Al kad sam tak jebeno izbirljiv s monitorima, užas.
Nije li rečeno da je 4K nepotreban overkill te da je bolje igrati u 1440p?
maverick to je prica koju smo svi promijenili cim su najavili rtx 3 seriju
mislim da je 4k zastario. Vrijeme je za 8k.
fensisuperstar well good luck sa kupovinom 120hz 4k monitora. nadam se da si spreman dobro odrjesiti kesu. ako se mislis igrati na 60 fps, tada ti je i ps5 dosta lol.
@yakuza_stinger 8k zastario vrijeme je za za SLI 3090 16k dlss
@maverick ma mislio sam na 4k 60 nema potrebe za više. ako mozes ultra rt 4k 60 svaku igru my body is ready.
fensisuperstar igram doom eternal na average 120 fps i probao sam igrati na lockanih 60. ne mogu ti opisati razliku. ok za tps i slicne igre, ali pucacine, meh, radije biram i 1080p100+fps-a nego 4k60.
Ne bih AMD ni da je 50% jeftinije i isplativije. Onaj njihov softver je i dan danas smeće. Znači non stop problemi. Za mene samo Nvidia. Moja RTX 2070 super ionako jede sve živo na 2k. Nema nikakve potrebe za upgrejdom.
chono7 Pa pratim vijesti o predstavljanju najmoćnijeg consumer grade GPU-a? Nije li to očito?
3070 je odličan buy, a s 3080 si vjerojatno miran cijeli gen.
Malo mi je žao likova koji su kupili prošlu RTX 20 seriju. Bacili lovu realno.
Drago mi je vidjeti da će i PC ekipa uskoro preći na 4K standard s obzirom da je 1080p daleko najčešća rezolucija u kojoj igrači na PC-u igraju.
Dobar catch up s Nvidijom
- Uređivano
@Nexus Jebiga, ti ljudi su bili upozoreni na pocetku 2000 serije. Ali da nije njih, ne bi se ovo ni odigralo na ovaj nacin.
Samo jedan ispravak. 1080 je najcesca vrsta monitora koje igraci imaju, a rezolucija na kojoj igraju se ne moze mjeriti steamom, jer je to tech Nvidije.
DSR usage je i dalje majka da ne bacas pare na 4K monitor.
Što se tiče ovih “nikad više AMD”, ja sam godinu+ dana imao problema s Nvidia karticom gdje se PC random počeo smrzavati i trzati pa sam ga morao restartati na tipku. Nikakvi update-ovi, dva puta reinstall windowsa itd nije pomoglo. 100 puta kontaktirao Nvidiju i dobio ignore. Na kraju u settings u onom Nvidia control panelu neke gluposti poisključivao i od tad nikad problema. Užas.
- Uređivano
wooddiebone upravo to @Nexus se pokusao nasaliti na taj racun, ne uzevsi u obzir DSR koji je dostupan vec godinama i kojeg osobno koristim stalno. W3 sam prosao na 4k na taj nacin i igre izgledaju kao slatkis!
wooddiebone Ha! Pa problem kojem je rješenje par klikova nije problem.
AMD ima probleme kojima je rješenje kupnja Nvidije.
Jest problem kad ti nitko iz Nvidije ne želi ni odgovorit na pitanje, a kamoli pokušati pomoći da riješiš problem. Kako bi ja sam trebao znati gdje i što trebam isključiti/uključiti na njihovom control panelu jer im je software za kartice smeće?