chono7 Dok sam radio u servisu svi problemi s grafickim karticama su bili AMD. Faulty uredaji, driveri, kvarovi bez ikakve logike...
fensisuperstar ScoobyDoo fensisuperstar Neces dobiti popust na ovo definitivno sredit će @wooddiebone reši mi 10% popusta skidam ti sva 4 negativna boda ;-D
fensisuperstar nešto me boli bubreg otkako sam se prehladio. prodam bubreg kupim dvije 3090 u sli (da moj bubreg i dalje dobar filtar, već vidim pol foruma kak m i ne vjeruje) posto je 3090 jedina grafa koja IMA sli utor.
wooddiebone fensisuperstar Već 6 mesecov. Pa pričao sam ti na Diskordu da mi taman gotov probni rok na novom poslu. Niš ne slušaš... Sad sam Marketingaš u Microblinku.
Fico Lovi se 3080, no tek kad se pošteno uštedi jer će se slagati skroz nova mašina, a periferija također treba zamjenu. Čini mi se da bi mogla davati impresivnu izvedbu dulje i od 980 koja se još uvijek odlično drži.
wooddiebone chono7 3080 je overkill za to hahaha. Pogledao sam onaj Digital Foundry video i ne vjerujem. Ozbiljno razmišljam o 4K 120hz monitoru. Al kad sam tak jebeno izbirljiv s monitorima, užas.
chono7 Nexus sta ti radis u ovoj temi 😂 tko je rekao da je 1440 dosta? Ide reza u desno ko Skoro u saboru. Koliko god DSR i fps counter trpi! Samo pcmr bajo moj
maverick fensisuperstar well good luck sa kupovinom 120hz 4k monitora. nadam se da si spreman dobro odrjesiti kesu. ako se mislis igrati na 60 fps, tada ti je i ps5 dosta lol.
fensisuperstar @yakuza_stinger 8k zastario vrijeme je za za SLI 3090 16k dlss @maverick ma mislio sam na 4k 60 nema potrebe za više. ako mozes ultra rt 4k 60 svaku igru my body is ready.
maverick fensisuperstar igram doom eternal na average 120 fps i probao sam igrati na lockanih 60. ne mogu ti opisati razliku. ok za tps i slicne igre, ali pucacine, meh, radije biram i 1080p100+fps-a nego 4k60.