Da stavim i ovdje najbolji reveal nextgen hardwarea.
Otkrivena je RTX 3000 serija: RTX 3080 dvostruko snažnija, 3090 je izvan ove planete, a 3070 je novi best buy
Oh well. Vrijeme da se puni kasica prasica. 3080 izgleda kao fenomenalna kupovina. GTX 980 koju sada imam je za mene najbolja grafička ikada koliko još uvijek nudi konkurentnosti. Čini mi se da je 3080 idealna za napredak. Da sam bogatiji, uzimala bi se 3090, ali toliko para bome nemam.
Sljedeće godine taman slažem novi PC,3080 će ić na rate .
Jebemti jedva čekam na 3080-ki pokrenuti Kotor. <3
Ovo će mi vrtiti igre sljedećih 900 godina na 1080p
- Uređivano
Vidi, vidi. Nvidia se poprilično fokusirala na ono što je Cerny govorio. I/O I/O I/O
Zaključak . PS5 je future proof.
"Sva skockana a nema kome popusit"-ova popularna uzrecica mi pristaje na ovakve vijesti nekako. Niti se ima sta igrat na PCu,ono sta ima su losi portovi a i đabe sve mocne brojke i snaga kad npr. dode TLOU 2 na 7god starom stroju i izdominira.
Ovo ce biti dominacija samo takva. Nece biti posteno usporedivat multiplatforme ako dlss i RT upogonis na ovome. Ljudi ne kuze da ova serija ima hrpu chipova samo za RT, ostatak najbrze graficke memorije na svijetu, propusnost i novi taktovi ostaju free!
Joj Cyberu, kada te pokrenem na ovome!
19marksman89 Kako se nema što odigrati? Hrpetina multiplatformskih naslova postoji. Nisu Sonyjeve ekskluzive jedine igre na svijetu. Kada pogledaš i van toga, prema cRPG-ima, strategijama, simulacijama – snažan komp puno znači.
Flight simulator je izdominirao, ako pricamo o grafici jel. A bogami ce i 3 u 1 igra zvana Cyberpunk, koji ce ponuditi daleko vise sadrzaja. Tu je i Valhalla, skriveni dragulj koji ce iznenaditi.
witcher 3 i dan danas dominira po grafici, i rdr2, i kriza igre i tako dalje...
TLOU 2 će izgledati predivno na ovim grafičkama. Kad ga portaju za sedam godina.
samo smo cekali konzolase da upadnu. uskocili ko janjad medju vukove.