Tuhy isuse, igrat ću staru Ps4 exkluzivu u 1080p/60hz, diže mi se, ich komme ich šprice
Na tren izuzmimo da nitko ovdje se nije sprdao oko stare ekskluzive ili toga kako izgleda. Najiskrenije, što je tu točno provociranje?
Ljudi igraju na PC-u. Vesele se kada dođe dobra igra na PC. Vesele se jer će moći svoju nabrijanu kantu iskoristiti da nabrijane igre potegnu u nabrijanom prikazu. Što tu točno provocira konzolaše?
Ako su si složili brutalnu mašinu za igranje igara jer vole gurati performanse do granica, zašto se ne bi veselili? Ovo je Sonyjev forum, to je jasno, većina ljudi igra na PS-u, ali zašto vam smeta kada se ljudi vesele igrama na PC-u? Ovdje se Master nije uopće upecao nego je odmah stao u obrambeni stav čim se Sony spominje u poveznici s PC-em. Da bi stvar bila bolja, odjednom i negira uspjeh igre na PC-u. Što je najbolje, to je velikom većinom i čista sprdnja. Ima izuzetaka, apsolutno, ali većina toga s PCMR je čista sprdačina ili entuzijazam prema igranju na najboljim mogućim postavkama. Nekome je to gušt i zašto bi nekome to smetalo?
S druge strane, jedna ekskluziva dobije ispod 8 i odmah se baca drvlje i kamenje i odmah se zna da se recenzentu nije dalo igrati, ne voli igrati takve igre i sto ostalih predrasuda. Tako da molim te, Sonyjev kult je itekako prisutan ovdje i daleko od nevinašca kojim se predstavlja. Jadan Sony jer ga PCMR maltretira stalno. Da se ne shvaća svaka sprdnja ozbiljno i reagira kao da se vlastitu djecu napada, možda bi rasprave bile ne samo objektivnije, nego i opuštenije i zabavnije.
Ako te konkretno zanima, pogledaj reakcije ovdje na samu pomisao da Sonyjeve igre dotaknu PC i usporedi ih s onima o dolasku Divinityja ili Pillars of Eternityja na konzole. Vidjet ćeš kako se oni koji su odigrali igru vesele tome što će još više ljudi iskusiti nešto što je kvalitetno i u to sam 100% siguran jer sam i sam pisao komentare po takvim člancima.