Fico Nakon što ga se ispravilo, jer je napisao nešto za što ga se može ispraviti u svega par klikova, krene sputavati i uspješnost igre na PC-u jer...
Pitam te za prva njegova 2 (odnosno, gledam opet) 4 posta.
Što je on tu krivo rekao?
Master je odgovorio Flipperu i spomenuo Horizon, prije toga je negirao naslov same vijesti i tu je relativno u pravu.
Ne referiram se na Horizon nego na njegove prve postove koji su dočekani sa "kasno je, već ga bacam", "plejku ne vidim od pc otkad exkluziva nema višeee", posprdno "hvala sony" i onaj meme s kapicom.
Zanimljivo je kako se njemu prigovara što je osjetljiv i što reagira, a još je zanimljivije što se takvi postovi pc igrača karakteriziraju kao "nevina sprdnja, lagana zajebancija i način pisanja", dok, da netko od PS igrača piše na takav način bio bi okarakterizian kao trol, provokator i što sve ne.
Uopće mi se ne moraš trudit dokazat drukčije, nećeš uspjet.
Želio bih vidjeti da netko od "nas" razgovara sa ostalima na takav način...daleko bi doguro u pm...
Fico A ti si postao policija za potrebne i nepotrebne objave?
Takvim postovima se izazovu samo ovakve rasprave, svađe i provokacije.
Ako su ovo primjeri kvalitetnih rasprava, onda ja i ti imamo različit pogled na to.
Please, ne obraćaj mi se s visoka. Imam pravo reći ono što mislim, a to je da je takav način "komunikacije" otrov za bilo kakvu kvalitetnu raspravu.
Nisam nikakav lovac na lajkove, ali se po njihovom broju vidi koliko se ljudi slažu sa mojim mišljenjem i kolko im idu na živce te "jebene sprdnje" od strane Pc igrača.
Fico Uzimaš dvije apsolutno nepovezane situacije i toliko je nekorektno me ići prozivati za to
Ne prozivam tebe nego sam dao dva usporedna primjera i ne vidim gdje sam pogriješio. Nisi me ničim razuvjeril da sam u krivu.
Fico Pa ne muljaj mi oči time da su Emilijo i PS2Master jedini koji kure vatru Sonyjevim fanaticizmom na forumu kada to jednostavno nije istina.
Slobodno nabroji ostale.
Ajde, jbte, znamo svi tvoj način pisanja...sad se vadiš na jednu riječ...
fensisuperstar Broj 4 nemaš pravo komentirati za provokacije kad si ti taj koji pokušava chonu provocirati znajući da će mu slijedeća biti ban
Chono je sam napisao da je bio šupak samo da potiče aktivnost na forumu.
Chono danas i Chono otprije 2 tjedna nisu iste osobe.
Sa Chonom danas možeš sjest normalno na pivu i zapit se dok se zajebavaš oko konzola, pc-a i igara.
Chonu otprije 2 tjedna bi zatuko tim istim pivskim flašama.