Tuhy Ajde, jbte, znamo svi tvoj način pisanja...sad se vadiš na jednu riječ...
I dalje stoji što sam napisao. Promijenio sam dvije riječi u tekstu i svi su se uzjebali oko toga, iako je @Heat kriv za sve ( ). I da ga jebeš bila je dobra šala. Da ga jebeš. Nadovezao sam se na taj "Uzalud" od mastera ko zeko u pekari sa pitom od mrkve.
Tuhy Chono danas i Chono otprije 2 tjedna nisu iste osobe.
Sa Chonom danas možeš sjest normalno na pivu i zapit se dok se zajebavaš oko konzola, pc-a i igara.
Chonu otprije 2 tjedna bi zatuko tim istim pivskim flašama.
i dalje kakve to ima veze sa time da ga je i sad pokušai izbejtati. Nitko nije negirao da je Veljko imao probleme sa komunikacijom na forumu. Apsolutno nitko. I nije fer kad je odlučio biti 110% korektan pokušavat ga izdrkati znajući da je jebeni Viking. Sa njime se i prije moglo popit piva, i skroz je normalan lik IRL, trudi se biti je dobar otac (jer jebiga znat ćemo svi koliko smo dobri tek kad nam klinci budu imali 18 ), dobar je na svom poslu. Jedino što mu je netiquette smrdio.
munja fensisuperstar sad se pak ponašaš ko uvrijeđena srednjoskolka
ispravak netočnog navoda. Da se ponašam ko uvrijeđena srednjoskolka bilo bi:
Mene možeš samo uvrijedit ako mi spominješ sina, majku i ženu. Za sve ostalo postoji mastercard.
@munja ja nemam ništa protiv tebe da se razumijemo. Ja nemam ništa protiv nikoga (well mostly^^). Iako sam znao zbog nekih stvari puknuti u određenim instancama kad mi je IRL život bio u kurcu, ja generalno nisam osoba koja se srdi radi debilana na internetu, ali isto tako neću dopustit nikome da me vrijeđa. Ako sam ja svojim postanjem nekoga uvrijedio meni je iskreno žao, ali zbog šala i pošalica biti tretiran ko jebena šupčina nije fer.