@munja je i minecraft, pokemon, tetris.
Razlika je da sam ja Fortnite probao i igrao i na temelju toga zakljucio. Na temelju toga mogu reci da mi se igra ne svida niti malo.
Fortnite sam izgleda prvi otkrio ovdje na forumu, pisao sam vijest o njemu kada BR nije postojao i igra je trebala izaci u sasvim drugacijem obliku. Prije kompletne promjene smera razvoja i fokusa tima.
Styx sam igrao i prosao. Kupio igru. Na temelju neke analogije oko stealtha i slicnog bica, mogu napisati da se radujem igri i mislim da nije promaseno i da ce naci svoju publiku.

Poanta je da nemas nikakve brojke iza sebe, pises neke omjere iz glave i nastojis na sve nacine dokazati da svi igraci misle kao i ti
A usput i vrijedas bez razloga i omalovazavas.

Postoji stara poslovica, svaka budala ima svoje veselje. Nekome će stealth Gollum biti odlično osvježenje u LotR svijetu, netko će čekati nešto drugačije i divlje. Poanta je da svatko voli nešto drugo. Zašto onda popljuvati ono što se kosi sa vašim preferencijama? Smirite tenzije, jer odlaze u sferu koja nije dobra.

chono7 Styx sam igrao i prosao

I ja, kad je bila besplatna na PS+, horor od igre . Stvarno bi tribali stavit neku globalnu provjeru kvalitete prije nego izbacuju igre 🤗.

Nisan reka da svi misle ko ja, nego večina a i ne tribaju mi konkretne brojke oko toga jer se radi o Gollumu. A i citan strane forume ne postoji ni najmani hype oko igre. Men dosta a ti se i dalje busaj sam sa sobon prsa o prsa 🤣🤣😂😂

ne zanima vas igra, upropastena licenca, nezanimljiv glavni lik, ali svejedno ste na repeat u temi. neshvatljivo, ali za razmatranje definitivno.

chono7 te mislim da bas golum moze ponuditi lokacije i mikrolokacije koje ostali likovi ne bi.

Hoces rec mikrotransakcije? 😃

Moram se složiti s @chono7 ovdje. Teško je zaključiti kakva će biti igra bez pravog gameplaya. Meni su middle-earth igre bile jako dobre, a pogotovo njihov lore. No Gollum će dati drugačiji pristup igrivosti i iako to definitivno neće biti igra za svakoga ako ju dobro naprave mogla bi zadovoljiti određenu skupinu igrača. Ne bih baš usporedio Golluma s Dobbbyjem, jer Gollum je ipak imao jako veliki utjecaj na čitavu povijest middle-eartha i dolazio je u doticaj sa zlom i dobrom stranom tog lorea. Priča ima jako veliki potencijal uzevši sve skupa u obzir.

munja opet si totalno okrenuo pricu i vrtis se u krug.
      @Icek bolje se zabavite sa cinjenicom da pojedinci mogu pisati ostalima da seru, kenjaju i slicno, a @maverick dobija opomene na korektne postove, gdje odgovara na prozivke i prilicno agresivne postove.

chono7 bolje se zabavite sa cinjenicom da pojedinci mogu pisati ostalima da seru, kenjaju i slicno

Slazen se, predugo si na ovom forumu bez ikakvog bana. Ko tebe stiti, kome ti placas

Kolega opet postajes bezobrazan i neugodan bez razloga. Ako mislis nastaviti u ovom smjeru, ja ne sudjelujem onda u tome. Svako dobro

chono7 Kolega opet postajes bezobrazan i neugodan bez razloga. Ako mislis nastaviti u ovom smjeru, ja ne sudjelujem onda u tome. Svako dobro

Sad znas kako je drugima kad pricaju sa tobon

Jedva čekam Pulp Fiction igru u kojoj će glavni lik biti Gimp.

weky
                čoeče, pa Gimp je najjači lik u filmu!!