fensisuperstar Garrus_V kakva uzasna ideja, sta je iduce?! star wars avantura a u glavnoj ulozi jar jar binks pa sa time da je jar jar binks po lucasovim notesima bio sithlord koji je shapeao darth vadera od kad je klinac bio onda da. 😃 frajer ima moveset kretanja zbog kojih bi si obiwan prerezao zile.
weky Icek Jer realno, koga boli kurac za golluma? Uvjerljivo najgori lik u Lotru. Očekujem da će biti kompletno smeće ko onaj Styx.
Garrus_V pa bas sto weky kaze, gollum je strasno iritantan lik (barem vecini fanova), ne kuzim kakvu pricu zele napraviti od toga a i gameplayem ce to biti teski smor. da su uzeli bilo sta drugo iz tog svijeta bilo bi bolje.
maverick bitno da ne valja igra koja jos nije ni izasla lol. shvatili smo iz tvoga prvog posta u ovoj temi da te ne zanima igra i da je sranje, cemu onda dalje pisati uopce u ovoj temi?
Deadwalker Imali su u zadnjem broju Reboota dosta detaljnu najavu te igre. Koncept igre nije baš smeće kakvim se čini na prvi pogled, predlažem da se malo detaljnije informirate prije bilo kakvih prenaglih zaključaka 🙂
fensisuperstar weky bolje da su nazvali igru Golem, i Goluma zamjenili sa tobom. Zašto Golem? Zato što si ti velikan i jebeni kralj ovog foruma! Never stop always going big dick! živio Weky!
munja Oće li bit smeće ili ne, to neznan. Al znan da je ovo jebeno uprazno bačena lotr licenca. Middle earth je jedan od najkvalitetnijih fiktivnih svijetova u bilo kojem mediju, sa tolko epskih storylinea, bitaka, likova kroz 3 agea i onda oni naprave stealth igru sa Gollumom 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
chono7 @munja neznas hoce li biti dobra igra, ali ipak nekako znas da je uzalud potracena lotr licenca? Dajte ljudi, radite isto ono sto ne zelite da se pise kada je u pitanju neka igra vezana uz Sony. Zasto ne bi bila dobra igra ili savrseno pogoden odabir tematike? Ja vec vidim stealth kroz primjerice goblin town ili kroz trupe Mordora, probijanje kroz mordorsku kulu i izbjegavanje orka. Ima toliko mogucnosti, samo da izvedu kako treba.
munja Pa neznan oče bit dobra, to niko nezna dok ne izađe al imo je potračena licenca kad je Gollum glavni i igrivi lik. Pored svega sta ME ima za ponudit. Mozda bude najbolja stealth igra svih vrimena i posere MGS al opet bi radije igra sa nekin Elveon u 2nd Ageu, ili Aragornon dok je jos bija Strider...
chono7 Pa da, opet kreiras opcenito misljenje na temelju svog. Kako znas da svijet ne zeli bas goluma? Od kuda ti taj info i kako si dosao do svog zakljucka? Ja zelim bas goluma zbog gore navedenih situacija i atmosfere koju sam vidio u filmu, te mislim da bas golum moze ponuditi lokacije i mikrolokacije koje ostali likovi ne bi.
foggy chono7 te mislim da bas golum moze ponuditi lokacije i mikrolokacije koje ostali likovi ne bi. Hoces rec mikrotransakcije? 😃
munja Pa e kreiran svoje mišljenje na temelju svog mišljenja🤣🤦♂️🤔. Ili bi triba mislit za nekog drugog?
chono7 munja kompa ti si mrtvo hladno konstatirao da je uzalud bacena licenca u prvom postu i na temelju toga ti odgovaram da to nije cinjenica niti mozes znati kako igraci razmisljaju. Kasnije si se isao ispravljat sa imo 😉
weky Sad ga ti isto navlačiš na svoj mlin samo da budeš u pravu. To je kao da netko kupi Harry Potter licencu i od svih sranja s magijom, istraživanjem, metlama i ne znam čime, oni odaberu da je glavni lik Dobby.