munja kompa ti si mrtvo hladno konstatirao da je uzalud bacena licenca u prvom postu i na temelju toga ti odgovaram da to nije cinjenica niti mozes znati kako igraci razmisljaju. Kasnije si se isao ispravljat sa imo 😉

Neman se sta ispravljat, da san to mislija editira bi post. Ja stojin prema svom misljenju, a i misljenja san da je omjer onih sta zele igru sa gollumon u glavnoj ulozi prema onima koji ne zele 1: 2884763. Taj jedan si vjerojatno ti, premda znan da kakiš da bi moga obranit svoje neke "stavove" (lol) jer niko ne zeli igrat sa Gollumon

Izvor tvoje statistike?

Prije gasenja steam spya, Styxa je kupilo pola milijuna ljudi samo na Steamu, prilicno dobro za AA naslov. Ovo je lotr, tako da ja svoju projekciju temeljim na tome. A ti? Osim sto znas nekome napisat da sere i samo vrijedas

Triba mi statistika? Dovoljno mi je da vidin da igru radi Daedalic Entertainment, jedina njihova dobra igra dosad je... I da je glavni lik Gollum.

Ako cemo po statistici Fortnite je najbolja igra svih vremena, neznan zašto konstantno seres po njoj a statistika govori totalno drugačije

@munja je i minecraft, pokemon, tetris.
Razlika je da sam ja Fortnite probao i igrao i na temelju toga zakljucio. Na temelju toga mogu reci da mi se igra ne svida niti malo.
Fortnite sam izgleda prvi otkrio ovdje na forumu, pisao sam vijest o njemu kada BR nije postojao i igra je trebala izaci u sasvim drugacijem obliku. Prije kompletne promjene smera razvoja i fokusa tima.
Styx sam igrao i prosao. Kupio igru. Na temelju neke analogije oko stealtha i slicnog bica, mogu napisati da se radujem igri i mislim da nije promaseno i da ce naci svoju publiku.

Poanta je da nemas nikakve brojke iza sebe, pises neke omjere iz glave i nastojis na sve nacine dokazati da svi igraci misle kao i ti
A usput i vrijedas bez razloga i omalovazavas.

Postoji stara poslovica, svaka budala ima svoje veselje. Nekome će stealth Gollum biti odlično osvježenje u LotR svijetu, netko će čekati nešto drugačije i divlje. Poanta je da svatko voli nešto drugo. Zašto onda popljuvati ono što se kosi sa vašim preferencijama? Smirite tenzije, jer odlaze u sferu koja nije dobra.

chono7 Styx sam igrao i prosao

I ja, kad je bila besplatna na PS+, horor od igre . Stvarno bi tribali stavit neku globalnu provjeru kvalitete prije nego izbacuju igre 🤗.

Nisan reka da svi misle ko ja, nego večina a i ne tribaju mi konkretne brojke oko toga jer se radi o Gollumu. A i citan strane forume ne postoji ni najmani hype oko igre. Men dosta a ti se i dalje busaj sam sa sobon prsa o prsa 🤣🤣😂😂

ne zanima vas igra, upropastena licenca, nezanimljiv glavni lik, ali svejedno ste na repeat u temi. neshvatljivo, ali za razmatranje definitivno.

chono7 te mislim da bas golum moze ponuditi lokacije i mikrolokacije koje ostali likovi ne bi.

Hoces rec mikrotransakcije? 😃

Moram se složiti s @chono7 ovdje. Teško je zaključiti kakva će biti igra bez pravog gameplaya. Meni su middle-earth igre bile jako dobre, a pogotovo njihov lore. No Gollum će dati drugačiji pristup igrivosti i iako to definitivno neće biti igra za svakoga ako ju dobro naprave mogla bi zadovoljiti određenu skupinu igrača. Ne bih baš usporedio Golluma s Dobbbyjem, jer Gollum je ipak imao jako veliki utjecaj na čitavu povijest middle-eartha i dolazio je u doticaj sa zlom i dobrom stranom tog lorea. Priča ima jako veliki potencijal uzevši sve skupa u obzir.

munja opet si totalno okrenuo pricu i vrtis se u krug.
      @Icek bolje se zabavite sa cinjenicom da pojedinci mogu pisati ostalima da seru, kenjaju i slicno, a @maverick dobija opomene na korektne postove, gdje odgovara na prozivke i prilicno agresivne postove.

chono7 bolje se zabavite sa cinjenicom da pojedinci mogu pisati ostalima da seru, kenjaju i slicno

Slazen se, predugo si na ovom forumu bez ikakvog bana. Ko tebe stiti, kome ti placas

Kolega opet postajes bezobrazan i neugodan bez razloga. Ako mislis nastaviti u ovom smjeru, ja ne sudjelujem onda u tome. Svako dobro

chono7 Kolega opet postajes bezobrazan i neugodan bez razloga. Ako mislis nastaviti u ovom smjeru, ja ne sudjelujem onda u tome. Svako dobro

Sad znas kako je drugima kad pricaju sa tobon

Jedva čekam Pulp Fiction igru u kojoj će glavni lik biti Gimp.

weky
                čoeče, pa Gimp je najjači lik u filmu!!