• Gaming Vijesti
  • Apple i Google su uklonili Fortnite, započeo je veliki rat s Epicom

Neki dan je mali slovenac od 16 godina dignuo 80 000 dolara samo na EU kvalifikacijama. Za ući na kvalifikacije, potrebna je samo igra i internet veza.

Ako je potrebno nula skilla, ne bi ti bio problem odvojiti 2-3 sata za pola milijuna kuna. Šteta propuštene prilike.

weky steta mi je izgubljenog vremena, a nemam niti volje niti predispozicija da postanem dobar u bilo kojoj kompetitivnoj igri. Neovisno o Fortniteu, ovakvih primjera ima na mali milijun u igrama koje se peglaju na natjecanjima, turnirima i koje imaju prize pool. To i dalje ne znaci da je Fort dobar i da zahtjeva nekakav shooterski skill. Djecja popularna pizdarija u kojoj klinci masteriraju gradenje skela, a ne shooting skill. Mehanike igre su ocajne.
    Bilo koji Fort igrac koji prijede na pravi BR shooter moze promatrat kill camove

meni osobno sva ta sranja prolazna nikad nisu sjela i mislim da su objektivno loše igre.

Oćeš WoW, DOTA, LoL, PUBG, APEX...

MMORPG je prvi taj fad žanr koji je bio na vrhu pa nestao iz mainstreama, MOBA je drugi, BR treći, a idući tek mora doć i neće dugo.

Overwatch je čak napravio i fusion dva žanra i razna ekipa ih je probala skopirat, al niš od toga.
    To bi bio još jedan primjer toga. Ovako Overwatch ostaje u nekom svom bubbleu.

Meni osobno su takve igre uvijek bile waste of time i rađe bi vrijeme posvetio nečem šestom čak i da nemam kaj drugo igrati.

Od kompetitive samo kodara i to samo kad je vrhunska. Igrao bi i kanter možda da nema niš drugo.

Jedina kompetitivna disciplina u kojoj mogu postići dobar plasman su smrad u daljinu i podvodno peglanje.
      Eventualno kotrljanje niz planinu i klackanje. Tu me nitko ne moze dobit.
      @weky 1on1 bro. IDEMOOOO

wooddiebone prolazna

WoW

DOTA

LoL

Stani malo. 😄

WoW i dalje ima oko 2 milijuna aktivnih igrača, pogotovo od uvođenja Classica, a milijunsku popularnost drži već 14 godine. DOTA i LOL su vjerojatno najpopularnije eSports igre pored CS:GO-a. Daleko je to od prolaznoga i tu se vrte velike pare.

objektivno loše igre

Da je tako, popularnost im ne bi bila toliko visoka godinama, čak i kada gledaš da su neke od njih F2P, pogledaj koliko je F2P igara propalo zbog loše kvalitete.

O zajednici igrača svake od tih igara se već može pričati i prvi sam koji će reći da popularnost nije nužno i kvaliteta, ali više od desetljeća držati MMO tron je neviđen uspjeh i tko zna kada će se ponoviti.

Fico DOTA i LOL su vjerojatno najpopularnije eSports igre pored CS:GO-a.

Najveća esport igra je Fortnite i to je nepobitna činjenica.

Nope, nije. Brojke govore drugacije. CSGO sije

weky Zapravo si u krivu što se može vidjeti iz više statistika.

Ako želiš gledati prema ukupno podijeljenoj novčanoj nagradi, prema eSports Earningsu listu predvodi DOTA2, potom CS:GO i tek onda Fortnite.

Ako želiš gledati prema najvećoj nagradi podijeljenoj u sklopu turnira, DOTA-in International je daleko ispred Fortnitea.

Ako želiš gledati prema gledateljima steamova igara u zadnjih godinu dana, možeš vidjeti da ovdje League of Legends predvodi listu, dok je Fortnite na trećem mjestu.

Malo bih se trebao potruditi da iskopam i gledatelje po turnirima jer sve što nalazim je escharts za koji mnogi kažu da nije valjani izvor.

U svakom slučaju, kada se za nešto kaže da je nepobitna činjenica, dobro bi bilo to i poduprijeti nečime jer, kao što se vidi iz priloženog, dosta toga pobija tu činjenicu.

Napisao sam mu i ranije na tu temu. Cak i pool nagrada za 2020 i Fortnite je nekoliko puta manji od dote2 ili csgoa

Vidim po statistikama da su rascjepkali turnir iz 2019 na manje pool prizeove. Domišljato, ali netočno. Mislim da se nitko ne može mjeriti s Fortniteom. Čak je i ATP imao objavu za medije da ne može vjerovati kakav je pojedinačni prize u Fortniteu.

Sve do pojave Fortnitea, ATP ili FIFA se nisu opterećivali s dotadašnjim igricama i nisu ih smatrali sportom ili oblikom natjecanja, što je i naravno tad bilo točno. Fortnite je sve promijenio, čak i dobio naslovnicu ESPN-a. Mora mu se priznati sa je najveća igra ikad.

weky Mislim da se nitko ne može mjeriti s Fortniteom.

LADIES AND GENTLEPLEBS

Giphy - the rock wrestling GIF by WWE

IT IS MY HONOR

Giphy - anne hathaway oscars 2009 GIF by The Academy Awards

TO PRESENT TO YOU

Giphy - presenting x factor GIF by X Factor Global

THE ABSOLUTE WINNER OF 2020

Giphy - Star Trek Applause GIF

BEST BULLSHIT SAID ON FFA.HR

Giphy - standing ovation applause GIF

Kruži rumor da će sljedeća sezona biti cell shadeana.

Već su imali takav izlet kad su imali crossover s Borderlandsom.

Ovaj put imaju brutalan novi deal s Marvelom. Upravo imaju objavljen neki ekskluzivni Thor strip u igri. Navodno je on secret skin za idući Battle Pass. Igra melje sve pred sobom.

Dobro je Arthur C. Clarke rekao.

Postoje dvije mogućnosti: Weky ili trola ili piše ozbiljno. Obje su jednako zastrašujuće.

Fico
                Ma sve ja to znam, ali sve je to opet sjena nekadašnjeg WoWa i općenito zaluđenosti sa MMORPG žanrom.
                WoW je zadnji bastion toga, TESO je navodno ok i ima vjerne fanove, ali nije popularan.

Prije 10 godina je bilo je na desetke MMORPGa koji su uživali dosta veliku popularnost, a WoW je nad tim svim vladao.

Pa LoL, pa PUBG i sad Fort.

Kad dođe novi fad, ovo će pasti u drugi ili treći plan.

Nemam vremena koje mogu uložiti u takve prolazne stvari.

Igram tri-četri Singleplayer igre godišnje i izvučem samo iz jedne više nego iz 5 godina igranja LoLa.
                Pogotovo ak je neki slasni RPG tipa Deus Ex, Outer Worlds pa čak i Zelda.