Sure thing bro
Apple i Google su uklonili Fortnite, započeo je veliki rat s Epicom
wooddiebone pa istina je, u Pubgu i Warzoneu i čorava kokoš kampiranjen moze daleko, u Fortniteu toga nema. Plus triba znat on go gradit i bez toga nema nista.
Kako god zajebanije je masterirat fortnite nego bilo koji drugi BR
Ako si Bob Graditelj da, sto se tice napucavanja, nepostojece je. Arkadetina zesca
- Uređivano
chono7
Fora sa Fortom je da u isto vrijeme gradiš i napucavaš se.
Svaki od ta dva sustava su kurac, ali ko može to oboje u isto vrijeme taj dominira.
Da se razumijemo, ne gajim neke predivne osjećaje prema Fortu, ali nećemo sad zmišljat neistine samo da pljujemo.
mene fascinira da ljudi toliko hejtaju igru koja je besplatna. mislim, nisam nikada ni probao fort, niti gledao kako netko igra, ali brate mili, toliko sranje ne moze biti da ga jebes, kao sto citam na ovom forumu. dajete vise paznje toj igri ako ju rasporedimo po temama nego bilo kojoj drugoj, a to valjda nesto govori.
@wooddiebone dakle nula skilla
@maverick ima stvari koje se jos vise hejtaju ovdje, samo je razlika da smo ovdje slozni kako je Fortnite kompletno i ultimativno smece od proizvoda. Ne bi ga nazvao ni igrom
maverick
treba gledati širu sliku...kad neka igra postane toliko uspješna određuje smjer, trend i dobije hrpu copycata. onaj tko me voli takav žanr, ne volim ga ni sam, sve skupa može ići na živce.
srećom epic je toliko pametan pa dio zarade vrača u gaming zajednicu, razbija monopole i sl. to im je po meni izvrsno uložen novac u marketing, čak i besplatni marketing jer umjesto da ih ljudi hejtaju dobijaju sve više gamera na svoju stranu.
Neki dan je mali slovenac od 16 godina dignuo 80 000 dolara samo na EU kvalifikacijama. Za ući na kvalifikacije, potrebna je samo igra i internet veza.
Ako je potrebno nula skilla, ne bi ti bio problem odvojiti 2-3 sata za pola milijuna kuna. Šteta propuštene prilike.
weky steta mi je izgubljenog vremena, a nemam niti volje niti predispozicija da postanem dobar u bilo kojoj kompetitivnoj igri. Neovisno o Fortniteu, ovakvih primjera ima na mali milijun u igrama koje se peglaju na natjecanjima, turnirima i koje imaju prize pool. To i dalje ne znaci da je Fort dobar i da zahtjeva nekakav shooterski skill. Djecja popularna pizdarija u kojoj klinci masteriraju gradenje skela, a ne shooting skill. Mehanike igre su ocajne.
Bilo koji Fort igrac koji prijede na pravi BR shooter moze promatrat kill camove
- Uređivano
meni osobno sva ta sranja prolazna nikad nisu sjela i mislim da su objektivno loše igre.
Oćeš WoW, DOTA, LoL, PUBG, APEX...
MMORPG je prvi taj fad žanr koji je bio na vrhu pa nestao iz mainstreama, MOBA je drugi, BR treći, a idući tek mora doć i neće dugo.
Overwatch je čak napravio i fusion dva žanra i razna ekipa ih je probala skopirat, al niš od toga.
To bi bio još jedan primjer toga. Ovako Overwatch ostaje u nekom svom bubbleu.
Meni osobno su takve igre uvijek bile waste of time i rađe bi vrijeme posvetio nečem šestom čak i da nemam kaj drugo igrati.
Od kompetitive samo kodara i to samo kad je vrhunska. Igrao bi i kanter možda da nema niš drugo.
Jedina kompetitivna disciplina u kojoj mogu postići dobar plasman su smrad u daljinu i podvodno peglanje.
Eventualno kotrljanje niz planinu i klackanje. Tu me nitko ne moze dobit.
@weky 1on1 bro. IDEMOOOO
fensisuperstar
Ajde. A šta.
wooddiebone prolazna
WoW
DOTA
LoL
Stani malo.
WoW i dalje ima oko 2 milijuna aktivnih igrača, pogotovo od uvođenja Classica, a milijunsku popularnost drži već 14 godine. DOTA i LOL su vjerojatno najpopularnije eSports igre pored CS:GO-a. Daleko je to od prolaznoga i tu se vrte velike pare.
objektivno loše igre
Da je tako, popularnost im ne bi bila toliko visoka godinama, čak i kada gledaš da su neke od njih F2P, pogledaj koliko je F2P igara propalo zbog loše kvalitete.
O zajednici igrača svake od tih igara se već može pričati i prvi sam koji će reći da popularnost nije nužno i kvaliteta, ali više od desetljeća držati MMO tron je neviđen uspjeh i tko zna kada će se ponoviti.
Nope, nije. Brojke govore drugacije. CSGO sije
weky Zapravo si u krivu što se može vidjeti iz više statistika.
Ako želiš gledati prema ukupno podijeljenoj novčanoj nagradi, prema eSports Earningsu listu predvodi DOTA2, potom CS:GO i tek onda Fortnite.
Ako želiš gledati prema najvećoj nagradi podijeljenoj u sklopu turnira, DOTA-in International je daleko ispred Fortnitea.
Ako želiš gledati prema gledateljima steamova igara u zadnjih godinu dana, možeš vidjeti da ovdje League of Legends predvodi listu, dok je Fortnite na trećem mjestu.
Malo bih se trebao potruditi da iskopam i gledatelje po turnirima jer sve što nalazim je escharts za koji mnogi kažu da nije valjani izvor.
U svakom slučaju, kada se za nešto kaže da je nepobitna činjenica, dobro bi bilo to i poduprijeti nečime jer, kao što se vidi iz priloženog, dosta toga pobija tu činjenicu.
Napisao sam mu i ranije na tu temu. Cak i pool nagrada za 2020 i Fortnite je nekoliko puta manji od dote2 ili csgoa
Vidim po statistikama da su rascjepkali turnir iz 2019 na manje pool prizeove. Domišljato, ali netočno. Mislim da se nitko ne može mjeriti s Fortniteom. Čak je i ATP imao objavu za medije da ne može vjerovati kakav je pojedinačni prize u Fortniteu.
Sve do pojave Fortnitea, ATP ili FIFA se nisu opterećivali s dotadašnjim igricama i nisu ih smatrali sportom ili oblikom natjecanja, što je i naravno tad bilo točno. Fortnite je sve promijenio, čak i dobio naslovnicu ESPN-a. Mora mu se priznati sa je najveća igra ikad.