chono7
Ali jesi li ti priblizavao kameru i igrao to na PCu na visokim postavkama i rezolucijama?
Dobro, ti mitovi kako ćeš vidjeti generacijsku razliku na PC-u su gluposti...igra izgleda kako izgleda. To što će imati nešto bolje teksture, sjene, bolji draw distance i frame rate ne mijenjaju na stvari kako igra izgleda. Uostalom, postoje razne usporedbe konzola i PC-a za AC, ali i druge igre. Hint: to nisu generacijske razlike. Uopće ne želim ulaziti u tu raspravu. Normalno da će uvijek biti PC > Konzole u samom izgledu, ali razlike nisu toliko ogromne kao što se pokušava predstaviti.
Uostalom, evo ti lijepa usporedba na PC-u između Originsa i Odysseya, full postavke, 1440p.
Ako tebi ovakve teksture izgledaju next gen, izgled likova i sve ostalo...a ne znam što da ti kažem. Igra je lijepa, ali nije next gen.
Deadwalker
uspoređuješ izuzetno linearnu igru naspram ogromnog open worlda
Gdje ja to uspoređujem? Samo sam iskazao svoje mišljenje. Da me netko pita "ej, koja ti igra izgleda next gen" ja bi rekao TLOU2.
Ostalo me ne zanima. To što je AC open-world je skroz druga stvar. Uostalom, nisam ni radio usporedbe.
Ako ćemo govoriti o open-world igrama, RDR2 kida apsolutno sve.